600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Uitbesteden salarisadministratie

Het uitbesteden van uw salarisadministratie bespaart u als veel tijd, geld en energie. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om hun salarisadministratie uit te besteden. Van Winssen Personeel en Salaris neemt bij ruim 600 organisaties alle zaken omtrent salarisadministratie uit handen. 

Voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie

 • Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers
 • Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies
 • Zorg voor betrokken, gemotiveerde medewerkers die bij u blijven werken
 • Maak gebruik van de expertise van onze salarisspecialisten
 • Onze klanten beoordelen onze salarisadministratie met een 8,3

Uw partner in salarisadministratie

Met ons als partner hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisadministratie. Onze salarisspecialisten weten binnen 'no-time' welke gegevens u nu én in de toekomst nodig heeft. Deze gegevens verzamelen we proactief voor u zodat u deze gegevens tot uw beschikking heeft wanneer u deze nodig heeft.

 

Eenvoudig en ongekend efficiënte salarisadministratie

Van Winssen is koploper op het gebied van innovaties om uw salarisadministratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken met hoogopgeleide salarisspecialisten die uw bedrijf écht kennen. Zij vragen dóór en denken proactief met u mee. Hierdoor kunnen zij uw salarisadministratie zó inrichten, dat de werkwijze als een maatwerk past bij uw bedrijf. Deze werkwijze bespaart onze 600 klanten elk jaar veel tijd en geld. En zij waarderen deze werkwijze met een 8,3.


 

  Verhoog de betrokkenheid en efficiëntie van uw medewerkers

  Uw werknemers zijn het hart van uw onderneming. Zij maken uw producten, verzorgen uw gasten of voeren uw diensten uit. Het personeel- en salarisbeleid kan daardoor een grote impact hebben op uw organisatie. Het is daarom voor u prettig om te weten:
 • Wie uw beste medewerkers zijn;
 • Welke medewerkers het meest efficiënt werken;
 • Hoe u deze medewerkers gemotiveerd houdt;
 • Hoe u het maximale uit uw medewerkers haalt. 
Dat inzicht krijgt u nu eenvoudig via de software van Van Winssen: Personeel en Salaris Online. Onze software en onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat u uw medewerkers gericht kunt sturen. Bijvoorbeeld via HR-rapportages en overzichtelijke management dashboards.          

Scherp financieel inzicht in uw personeel en salarissen

Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteedt aan Van Winssen, krijgt u méér dan alleen een loonstrook. U krijgt namelijk ook scherper financieel inzicht in alle zaken rondom uw personeel en hun salarissen. Door uw salarisadministratie uit te besteden, bent u minder tijd kwijt aan de salarisadministratie. 

Dankzij onze salarisspecialisten en software haalt u gemakkelijk het maximale uit loonberekeningen, premies en subsidies. Zo bent u er zeker van dat u alle subsidies ontvangt waar u recht op heeft en voorkomt u financiële verrassingen of boetes achteraf. Ook maakt u vanaf nu zelf eenvoudig rapportages en pro forma berekening van lonen.

Doordat onze software koppelt met meer dan 75 andere (financiële) software systemen, voorkomt u een ‘dubbele vastlegging’ en dubbele handelingen. Hiermee werkt u vele malen efficiënter en bespaart u tijd en geld.

 

  

 Salarisadministratie voor het MKB

Van Winssen is dé partner voor salarisadministratie voor het midden- en kleinbedrijf. Met ruim 550 klanten, variërend van 5 tot 200 werknemers, kunnen wij ons rekenen tot de specialisten op het gebied van salarisadministratie voor het MKB. Wat wij precies voor onze klanten doen? Wij verwerken alle informatie omtrent hun salarisadministratie. De werknemers blijven gewoon bij het bedrijf in dienst, wij verwerken alleen de salarisadministratie. Heeft u een bedrijf van 5 tot 200 werknemers en bent u op zoek naar een salarisadministrateur die u alle rompslomp omtrent salarissen uit handen neemt? Vraag dan hierboven uw offerte aan!

Salarisadministratie en overige diensten

Van Winssen Personeel en Salaris is een innovatief en servicegericht bedrijf dat u alle zorgen omtrent de salarisadministratie uit handen neemt. Naast het verwerken van uw salarissen bieden wij handige en eenvoudige online software. Deze software geeft u inzicht in uw salariskosten en overzichtelijke managementinformatie. Personeel en Salaris Online herinnert u bijvoorbeeld aan verjaardagen, einde van contracten en jubilea. Met onze online tool kunt u zelf heel eenvoudig overzichten exporteren en de loonstroken van uw personeel inzien. Deze software koppelen we aan uw bestaande bedrijfssoftware. Bent u benieuwd hoe deze koppeling in praktijk werkt? Vraag dan hiernaast uw demonstratie van de koppelingen aan.

Manager Finance van EMCM:

"Deskundig, betrouwbaar, korte lijnen en adequate service. Het werkt veel prettiger door het persoonlijke contact dan bij de grote bureau’s. Ze leveren goede kwaliteit voor een redelijke prijs."

European Medical Contract Manufacturing (EMCM)

(circa 80 medewerkers)