600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Dubbele vastlegging in uw salarisadministratie voorkomen. 

Wij snappen dat het voor u tijdrovend is wanneer u gegevens dubbel vast moet leggen om uw salarisadministratie te kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat u uw gegevens maar één keer in hoeft te (laten) voeren, bieden wij u diverse koppelingen tussen tijdsregistratiesystemen en uw salarisadministratie. Inmiddels bieden wij koppelingen aan met zo'n 75 verschillende systemen. Er wordt daarnaast constant gewerkt aan nieuwe (cloud)koppelingen.

Onze koppelingen: sneller en makkelijker werken.  

Deze koppelingen richten wij op zo’n manier in dat de gegevens vanuit bijvoorbeeld uw tijdsregistratiesysteem automatisch ingelezen worden in de salarisadministratie. Tegelijkertijd worden de nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens automatisch vanuit de salarisadministratie ingelezen in uw planning. Geen gedoe meer met Excel sheets, maar een koppeling die automatisch gegevens uitwisselt. De stroom van informatie werkt twee kanten op. Dubbele vastlegging en het handmatig overnemen van de gegevens tussen de twee systemen behoort vanaf nu tot het verleden. Met de automatische koppelingen werkt u accurater, makkelijk en daarnaast bespaart het u veel tijd.

Employee Self Service (ESS)

ESS staat voor Employee Self Service en biedt uw werknemer de mogelijkheid om zijn salaris- en personeelsgegevens in te zien. Met ESS kunnen meer zaken verder worden gedigitaliseerd en dus nog efficiënter worden ingericht. Het is een volgende stap in de modernisering van de salarisadministratie en biedt extra gebruikersgemak voor zowel u en uw werknemer. Verlofaanvragen kunnen snel en overzichtelijk worden geregeld en verlofsaldi worden meteen bijgewerkt. Declaraties kunnen via de ESS-app worden ingediend. Ook kunnen medewerkers wijzigen in bijvoorbeeld hun adres of bankrekening makkelijk via ESS doorgeven. Voor u is het vervolgens nog maar 1 druk op de knop om akkoord te geven en het wordt automatisch verwerkt.  
 
   

Stella Coné (manager finance GS1 Nederland):

"Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over Van Winssen Personeel en Salaris als onze dienstverlener voor de salarisadministratie. De snelle verwerking, goede communicatie, deskundigheid en de korte directe lijnen spreken mij aan in de dienstverlening. Proactief en snel reagerend op vragen van onze zijde! Een deskundige partij die ook een duidelijk en overzichtelijk online salarispakket aan biedt."

GS1 Nederland

(circa 60 wn)