600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Koppeling salarisadministratie en HR software

 

Van Winssen Personeel en Salaris is constant gefocust op innovatieve, vooruitstrevende applicaties op het gebied van salarisadministratie. Het is ons doel om uw salarisadministratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware, bieden we meer dan 75 koppelingen, onder andere met HR software.

Door de koppelingen is de salarisadministratiesoftware eenvoudig uit te breiden waardoor het systeem met uw organisatie mee kan groeien. Daarnaast staan de salarisspecialisten van Van Winssen voor u klaar om u in elke fase van de groei te begeleiden.

Op dit moment beschikken we over meer dan 75 koppelingen die we naadloos kunnen integreren met uw HR software. Dankzij ons ruime aanbod zijn de meeste koppelingen snel en tegen lage kosten te leggen. Staat uw HR software hieronder nog niet aangegeven? Neem dan contact met ons op. Er wordt namelijk constant gewerkt aan nieuwe koppelingen.  

 

 
 
 
 
 

Koppeling met HR software

Onze HR koppelingen zijn erg nuttig op het moment dat u specifieke HR wensen heeft, die nog niet ondersteund worden vanuit de salarisadministratiesoftware. De HR software en de salarisadministratie software communiceren perfect met elkaar. Daardoor kunt u op basis van gecombineerde gegevens vanuit beide systemen uw organisatie gericht sturen. Hierdoor krijgt u inzage in competenties van uw medewerkers en kunt u 360 graden feedback voor hen samenstellen.  

Vraag hier een demo aan van onze koppelingen.


Inzage in HR vraagstukken

De koppelingen met HR software stellen u in staat om complexere HR vraagstukken te analyseren en te sturen. U krijgt scherper inzicht in verzuimstatistieken en in- en doorstroom van personeel. Daarnaast kunt u de financiële gegevens vanuit de salarisadministratie combineren met de kwalitatieve gegevens uit de HR software. 

 

 

Onze andere salarisadministratie koppelingen  

Naast onze koppelingen met HR-software, biedt Van Winssen nog 3 andere categorieën van koppelingen:

  • Koppeling tussen tijdregistratiesoftware en uw salarisadministratie

Door uw tijdregistratie- of planning software te koppelen aan uw salarisadministratie, wordt de informatiestroom tussen deze twee systemen geautomatiseerd. Hierdoor worden bijvoorbeeld de gewerkte uren automatisch ingeladen in de salarisadministratie. Dit voorkomt het handmatig overnemen van gegevens, wat tijdrovend en foutgevoelig is. 

Lees meer over onze tijdregistratie koppelingen.

  • Koppeling tussen salaris- en financiële administratie

Door uw salarisadministratie te koppelen aan uw financiële administratie, wordt de informatiestroom tussen deze twee systemen geautomatiseerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld zelf pro forma berekeningen maken, waarmee u perfect kunt inschatten wat de financiële consequenties zijn van een verhoging van het nettoloon van één van uw medewerkers. U heeft hiervoor dus geen hulp meer van uw accountant nodig  

Lees meer over onze financiële koppelingen.

  • Koppeling tussen management dashboard en uw salarisadministratie

Wanneer u als manager strategische keuzes maakt, is het noodzakelijk dat u kunt vertrouwen op actuele informatie. Onze koppelingen zorgen ervoor dat gegevens uit uw salarisadministratie automatisch ingeladen worden in uw management dashboard. Deze gegevens worden direct vertaald naar bruikbare en overzichtelijke informatie. Hierdoor kunt u met zekerheid bepaalde beslissingen nemen en uw organisatie sturen.    

Lees meer over onze management dashboard koppelingen.

 
   

Dirk Blokland (directeur / eigenaar Blokland & Duin):

"Het bevalt ons uitstekend, het gaat op een plezierige manier en de kwaliteit is hoog. We zijn er al met al heel tevreden over en onze klanten ook!"

Blokland & Duin

(circa 350 medewerkers in dienst bij klanten)