600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Koppelingen met uw salarisadministratie

 “Onze klanten het zo eenvoudig mogelijk maken om hun salarisadministratie efficiënt en foutloos te doen”: dat is waar Van Winssen naar streeft. 

Dit doen wij met behulp van 75 verschillende koppelingen met uw:

Uw salarisadministratie is eenvoudig te koppelen met vele softwarepakketten. De meeste integraties zijn door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren. Deze koppelingen zorgen ervoor dat u nu al klaar bent voor strategische keuzes die u nu en in de toekomst gaat maken.

 

Staat uw planningssoftware of tijdsregistratie systeem er nog niet bij? Er wordt volop gewerkt aan nieuwe (cloud)koppelingen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden.  

 

  

         
           
           

 

     
 
 

    

 

              

Verschillende koppelingen voor uw salarisadministratie

Van Winssen biedt in de basis vier categorieën van koppelingen om uw salarisadministratie efficiënter te maken:

  • Koppeling tussen financiële software en uw salarisadministratie:

Door uw salarisadministratie te koppelen aan uw boekhoudpakket, wordt de informatiestroom tussen deze twee systemen geautomatiseerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld zelf pro forma berekeningen maken, waarmee u perfect kunt inschatten wat de financiële consequenties zijn van een verhoging van het nettoloon van één van uw medewerkers. U heeft hiervoor dus geen hulp meer van uw accountant nodig. 

Vraag hier een demo aan van onze financiële koppelingen.

  • Koppeling tussen tijdregistratie- en planningssoftware:

Door middel van een koppeling tussen uw tijdregistratie- of planningssoftware en de salarisadministratie, worden de gewerkte uren automatisch ingeladen in uw salarisadministratie. U hoeft deze uren dus niet meer handmatig over te nemen of in te laden via een Excel-bestand. Dit is prettig voor u als manager aangezien beide vormen foutgevoelig en tijdrovend zijn.

Vraag hier een demo aan van onze tijdregistratie koppelingen.


  • Koppeling tussen management dashboards en uw salarisadministratie:

Wanneer u als manager strategische keuzes maakt, is het noodzakelijk dat u kunt vertrouwen op actuele informatie. Onze koppelingen zorgen ervoor dat gegevens uit uw salarisadministratie
automatisch ingeladen worden in uw management dashboard. Deze gegevens worden direct vertaald naar bruikbare en overzichtelijke informatie. Hierdoor kunt u met zekerheid bepaalde beslissingen nemen en uw organisatie sturen.  

Vraag hier een demo aan van onze management koppelingen.


  • Koppeling tussen HR-software en uw salarisadministratie:

Deze koppelingen zijn specifiek ontwikkeld voor HR-managers. Onze koppelingen geven hen namelijk inzicht in verzuimstatistieken en in- en doorstroom. Daarnaast stelt het hen in staat om competenties van medewerkers in kaart te brengen en medewerkers te voorzien van 365 graden feedback.  

Vraag hier een demo aan van onze HR koppelingen.

 

Dubbele vastlegging voorkomen door onze koppelingen

Wij merken dat gegevens voor de salarisadministratie regelmatig op twee plaatsen geregistreerd worden. Hierdoor kost het doen van de salarisadministratie naar ons idee onnodig veel tijd. In veel gevallen worden de gewerkte uren bijvoorbeeld zowel in het tijdregistratiesysteem als in de salarisadministratie verwerkt. Deze ‘dubbele vastlegging’ kost tijd en is daarnaast foutgevoelig. Door middel van de koppelingen van Van Winssen worden dit soort gegevens automatisch tussen de systemen uitgewisseld. Hierdoor hoeft u de gegevens maar op één plek te registreren en is de informatie in beide systemen altijd up-to-date.

Salarisadministratie automatiseren om efficiënt te werken

Om de salarisadministratie zo efficiënt mogelijk te maken, investeert Van Winssen veel in automatische koppelingen tussen de software voor salarisadministratie en uw software voor tijdregistratie, planning en personeelszaken. Hiermee wordt een ‘dubbele vastlegging’ voorkomen en houdt u er een snelle, efficiënte en foutloze salarisadministratie op na. Door de juiste zaken te standaardiseren en te automatiseren houden onze salarisspecialisten tijd over om met u mee te denken over de groei van uw organisatie.

 
   

 

Ivo Hermsen (eigenaar De Overhaag):

"Zeer bij de tijd, gezien er nogal wat verandert qua wetgeving arbeidsrecht, goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte specialist die we zochten op gebied van salarisadministratie. Oplettend, meedenkend en de service waardeer ik in de dienstverlening."

De Overhaag

(circa 15 medewerkers)