Digitale salarisstrook

Vol trots presenteren we een nieuwe toevoeging aan onze digitale loonstrook. Vanaf vandaag is het eenvoudig mogelijk om zelf aan loon- en urencomponenten extra uitleg toe te voegen, zoals een opmerking of bijlage.

Uw medewerker kan nu met één muisbeweging ontdekken hoe zijn bonus tot stand is gekomen of waar hij zijn bekeuring heeft gekregen. Deze nieuwe functionaliteit maakt van de loonstrook een communicatiemiddel dat het aantal vragen tussen de medewerker en u als werkgever zal verminderen. Door het toevoegen van extra informatie op de salarisstrook, eventueel met bijlage, worden de gegevens ook meteen voor later vastgelegd.

Binnenkort volgen meer nieuwe functionaliteiten op dit gebied. Zo wordt er op dit moment de laatste hand gelegd aan de declaratiemodule, waarmee medewerkers eenvoudig onkosten en reiskosten met onderbouwende stukken kunnen opvoeren die via de salarisstrook worden uitbetaald. Deze en alle nieuwe functionaliteiten zijn beschikbaar in de uitgebreide versie van Personeel en Salaris Online. Neem gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Hoe werkt het?

U kunt een beschrijving of een bijlage toevoegen aan looncodes en urencodes. Hier staan de stappen beschreven voor de looncodes. Voor urencodes kunnen dezelfde stappen worden doorlopen in het dashlet “extra uren/dagen”. In het pop up scherm klikt u eerst op “Comment” vervolgens kunt u een beschrijving toevoegen. Als u klaar bent klikt u op toevoegen.


Op de loonstrook verschijnt er een nu een “i” door hierover heen te zweven wordt de opmerking die aan de looncode is toegevoegd zichtbaar.

Toevoegen van een bestand aan een looncode

Voeg een nieuwe loon- of urencode toe. In het pop up scherm klikt u eerst op “Bijlage” en vervolgens op “Bestand kiezen”.

selecteer het bestand dat u wilt toevoegen en klik vervolgens op “open”.

Klik vervolgens op “upload”, het bestand is nu toegevoegd aan de looncode. Klik op “opslaan” om het pop-up scherm af te sluiten.

Op de loonstrook verschijnt er een nu een download icoontje. Door hierop te klikken kan het bestand worden gedownload.

Als u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Wilt u meer weten naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.
Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We komen graag persoonlijk kennismaken en toelichten welke mogelijkheden we u te bieden hebben.