€1500 startbonus voor nieuwe collega

Gezocht: ervaren salarisspecialist (24 – 40 uur)

Als nieuwe collega krijg je een startbonus van 1500,- netto! 

 

Ben je lekker zelfstandig, maar ook een teamplayer? Werk je graag met moderne software en heb je affiniteit met IT? Kan je op HBO niveau presteren en wil je graag jezelf blijven ontwikkelen? Zet je graag in drukke periodes een stap extra, zodat je in andere periodes lekker extra vrij kunt nemen? Top! Dan nemen we je graag mee naar de verdere inhoud van onze vacature.

We groeien vrolijk door en zijn net verhuisd naar een hele mooie, nieuwe werkplek op de 4e verdieping van het Takenhofplein 3 in Nijmegen. We zijn nu nog iets beter bereikbaar (ook met de bus en trein).  

HR Extra: uw toolbox in HRM

Wat ga je doen?

Je krijgt een aantal eigen klanten, die je proactief gaat helpen met allerlei zaken die met salarissen, personeel en automatisering te maken hebben. 

 • Samen met 10 collega’s ga je de personeels- en salarisadministratie verzorgen voor onze 800 klanten.
 • Je hebt veel telefonisch contact met onze klanten. Je beantwoordt de eerste vragen of zorgt ervoor dat een collega dat doet.  
 • Je hebt altijd één collega als back-up. Ook krijg je tijdens het inwerktraject (en als dat gewenst is daarna ook) volop hulp en begeleiding van de teamleider salarisadministratie. 
 • Je richt onze online personeels- en salarissoftware (Nmbrs) zo optimaal mogelijk in en je helpt onze klanten proactief telefonisch en per e-mail bij het gebruik van deze software.
 • HR Extra is één van onze nieuwste diensten en ook daar ga je volop mee aan de slag.
 • Je deelt je eigen werk in, maakt je eigen planning en werkt lekker zelfstandig. Kortom, je hebt veel vrijheid. Ondanks deze grote mate van zelfstandigheid, staat jouw werk niet op zichzelf, maar werken we als één team aan optimale dienstverlening en service.

Omdat onze klanten dagelijks telefonisch een beroep doen op jouw kennis, is geen dag hetzelfde!

Wat moet jij kunnen, hebben & willen?

Ben jij zelfstandig, leergierig en zet je graag een stap extra? Lees dan snel verder.

 • Je presteert op HBO niveau. Een relevante afgeronde HBO opleiding is een pré. Als je op basis van jouw werkervaring hetzelfde kan, nodigen we je van harte uit ons te overtuigen!
 • Je hebt je Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) behaald en vervolgens wil je Vakopleiding Payroll Services (VPS) op korte termijn behalen.
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met personeels- en salarisadministratie. Die ervaring heb je bij voorkeur opgedaan bij een accountantskantoor of (salaris-) administratiekantoor. Als je meer dan 3 jaar ervaring hebt met Nmbrs (of Loket) is dat een pré.
 • Cijfermatig ben je zeer sterk, je werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je hebt er plezier in om processen zo goed en efficiënt mogelijk te automatiseren en optimaliseren.
 • Je werkt in drukke periodes (vooral januari) graag extra, zodat je vrij kunt nemen als de zon weer schijnt of als het privé goed uitkomt.
Gebruiksvriendelijk en intuïtieve salarissoftware van Van Winssen Personeel en Salaris

Wat kunnen wij jou geven?

Een uitdagende functie tussen 24 en 40 uur met veel toekomstperspectief! Uiteraard bieden wij je een opleiding aan om de benodigde vakkennis uit te breiden. Daarnaast begeleiden we je en kan je altijd met vragen bij collega’s terecht. Ons aanbod op een rijtje: 

 • Salaris tussen de € 3.200,- en € 4.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • afhankelijk van jouw wensen tussen 24 en 40 uur per week.
 • Een prettige en uitstekend bereikbare werkomgeving aan de rand van Nijmegen met ervaren collega’s.
 • We hebben veel vanuit huis gewerkt en ook in de toekomst zal dat deels zo blijven. Met goede technische middelen maken we dat graag zo prettig mogelijk. Als je liever volledig op kantoor werkt, kan dat uiteraard ook. 
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis + 3 (!) dagen extra als je in een jaar niet ziek bent geweest. Als je parttime bij ons komt werken, zijn de vakantiedagen en de niet-ziek-bonus-dagen naar rato.
 • Reiskostenvergoeding à € 0,19 per kilometer, ook als je met de fiets komt. Dat doen veel van onze collega’s, lekker gezond.
 • Een goede pensioenregeling via ASR / Brand New Day. 
 • 100% studiekostenvergoeding. Reiskosten voor de studie worden ook vergoed.
 • Af en toe een gezellige, georganiseerde lunch op kantoor of een borrel in een cafe.
 • We werken met de nieuwste online software van o.a. Nmbrs, Zendesk en Google, zodat je werk zo goed mogelijk uit kan voeren.
 • Jouw ideeën en inbreng om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren juichen we van harte toe.
 • Je krijgt veel vrijheid om jouw eigen klanten blij te maken. En het fijne is dat je altijd terug kunt vallen op de hulp van je collega’s!
 • Je krijgt als nieuwe collega een startbonus van € 1500,- netto (in 3 delen). Als je wordt voorgesteld door een collega van Van Winssen krijgt hij/zij ook een bonus. 

Wie zijn wij?

Wij bij Van Winssen zijn volledig gespecialiseerd in het verzorgen van online personeels- en salarisadministratie en helpen werkgevers bij het automatiseren van HR-processen. We zijn dan ook superblij dat we inmiddels 800 bedrijven (met meer dan 5.000 werknemers) tot onze klanten mogen rekenen. We lopen voorop met het toepassen van nieuwe, handige online oplossingen en koppelingen voor personeels- en salarisadministratie. Klantgericht handelen, oplossen van vragen en problemen en topservice verlenen doen we heel graag. Én samen.

Deskundig, servicegericht en persoonlijk, maar ook betrouwbaar en meedenken zijn kernwoorden waarmee onze klanten ons omschrijven. En dat is waar we het voor doen!

Van Winssen Personeel en Salaris is in 2006 opgericht door Roel van Winssen. Eind juni 2022 is Van Winssen Personeel en Salaris verhuisd naar het Takenhofplein in Nijmegen, dichtbij de snelweg en het treinstation. Ons team bestaat naast Roel al vele jaren uit ervaren salarisexperts. Jubilea van 10 of 12,5 jaar hebben we al meermaals gevierd. We werken samen in een hecht team, dat zie je ook wel aan het aantal dienstjaren. 

We zijn een enthousiast team en wij geloven in persoonlijke aandacht, zetten nét dat stapje extra en we gaan voor langetermijnrelaties. We nemen elkaar serieus en denken graag met elkaar mee. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs.

Meer info

We kunnen ons goed voorstellen dat je, voordat je reageert, graag met één van ons wilt spreken. Bel voor meer info met Lienke van Eerden via telefoonnummer 024-6752904 (op dinsdag, donderdag of vrijdag).

Besluit je te solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Van Winssen Personeel en Salaris, ter attentie van Roel van Winssen. Mail je sollicitatie naar vacature@personeelensalaris.nl. Je krijgt sowieso een bericht naar aanleiding van je sollicitatie. Het eerste gesprek is met Roel (eigenaar) en met Lienke (salarisspecialist). Dat doen we online via Google Meet. Er volgt nog een tweede ronde met Roel (eigenaar) en Patrick (teamleider). 

De vacature nog eens rustig doorlezen? Download hier de tekst als pdf: vacature salarisadministrateur 2022

******

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Waarom salarisadministratie uitbesteden