Gezocht: ervaren personeels- en salarisadministrateur (0,6 tot 1 fte) met Nmbrs

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als personeels- en salarisadministrateur tussen 22 en 40 uur per week, waarin je zelfstandig je eigen werk kunt indelen, met altijd een prettig team om je heen? Heb jij affiniteit met IT en werk je graag met uitstekende software? Lees snel verder! We groeien vrolijk door en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Je hebt veel contact met onze klanten, zowel telefonisch als per e-mail.

Je richt onze online personeels- en salarissoftware (Nmbrs) zo optimaal mogelijk in en je helpt onze klanten proactief telefonisch en per mail bij het gebruik van deze software.

Je krijgt je eigen klanten, die je proactief gaat helpen met allerlei zaken die met salarissen, personeel en automatisering te maken hebben, inclusief de salarisadministratie. Onze klanten hebben 2 vaste contactpersonen. Je werkt daardoor per klant met een andere ervaren collega samen.

Je deelt je eigen werk in, maakt je eigen planning en werkt lekker zelfstandig. Kortom, je hebt veel vrijheid. Ondanks deze grote mate van zelfstandigheid, staat jouw werk niet op zichzelf, maar werken we als één team aan optimale dienstverlening en service.

Omdat onze klanten dagelijks telefonisch een beroep doen op jouw kennis, is geen dag hetzelfde!

Wat moet jij kunnen, hebben & willen?

Je hebt meerdere jaren werkervaring met personeels- en salarisadministratie. Die ervaring heb je bij voorkeur opgedaan bij een accountantskantoor of (salaris-) administratiekantoor. Als je ervaring hebt met Nmbrs (of Loket) is dat een pré.

Je presteert op HBO niveau. Een relevante afgeronde HBO opleiding is een pré. Als je op basis van jouw werkervaring hetzelfde kan, nodigen we je van harte uit ons te overtuigen!

Je hebt je Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) behaald en vervolgens wil je Vakopleiding Payroll Services (VPS) op korte termijn behalen.

Cijfermatig ben je zeer sterk, je werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd.

Je hebt er plezier in om processen zo goed en efficiënt mogelijk te automatiseren en optimaliseren.

Spreken en schrijven in het Engels gaat goed.

Je werkt in drukke periodes (vooral januari) graag extra, zodat je vrij kunt nemen als de zon weer schijnt of als het privé goed uitkomt.

Je bent zelfstandig, leergierig en zet graag een stap extra.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Wat kunnen wij jou geven?

Een uitdagende functie voor tussen de 22 en 40 uur met veel toekomstperspectief! Het precieze aantal uren is afhankelijk van jouw wensen. Uiteraard bieden wij je een opleiding aan om de benodigde vakkennis uit te breiden. Daarnaast begeleiden we je en kan je altijd met vragen bij collega’s terecht. Ons aanbod op een rijtje: 

Een passend salaris tussen de € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring.

27 vakantiedagen op fulltime basis + 3 (!) dagen extra als je in een jaar niet ziek bent geweest.

Reiskostenvergoeding a € 0,19 per kilometer, ook als je met de fiets komt.

Pensioencompensatie. Geen standaard pensioenregeling, maar 8% extra loon na aftrek van de AOW(middelloon)franchise.

100% studiekostenvergoeding. Reiskosten voor de studie worden ook vergoed.

Af en toe een gezellige georganiseerde lunch op kantoor of een borrel in een café.

We werken met de nieuwste online software van o.a. Nmbrs, Zendesk en Google, zodat je je werk zo goed mogelijk uit kan voeren. Ook gedeeltelijk werken vanuit huis behoort nu en in de toekomst tot de mogelijkheden.

Je krijgt veel vrijheid om jouw eigen klanten blij te maken. En het fijne is dat je altijd terug kunt vallen op de hulp van je ervaren collega’s!

Wie zijn wij?

Wij bij Van Winssen Personeel en Salaris zijn volledig gespecialiseerd in het verzorgen van online personeels- en salarisadministratie en helpen werkgevers bij het automatiseren van HR-processen. We doen dat met 9 collega’s momenteel voor bijna 700 bedrijven met circa 5.000 werknemers. We lopen voorop in het toepassen van nieuwe, handige online oplossingen en koppelingen voor personeels- en salarisadministratie. HRExtra.nl is daar een goed voorbeeld van. Klantgericht handelen, oplossen van vragen en problemen en top service verlenen doen we heel graag. Én samen.

Deskundig, servicegericht en persoonlijk, maar ook betrouwbaar en meedenken zijn kernwoorden waarmee onze klanten ons omschrijven. En dat is waar we het voor doen!

Van Winssen Personeel en Salaris is in 2006 opgericht door Roel van Winssen. In oktober 2015 is Van Winssen Personeel en Salaris verhuisd naar de rand van Nijmegen dichtbij de snelweg en het treinstation. Ons team bestaat naast Roel al vele jaren uit de salarisexperts Jeanne (2006), Patrick (2009) en Murat (2011). Zeer ervaren, servicegericht en proactief helpen zij al jaren onze klanten naar volle tevredenheid. Door de groei van de afgelopen jaren is het team in 2016 en 2017 uitgebreid met Valérie, Lienke en Nicole. Sinds 2021 werken ook Roza en Shanel bij ons. We werken samen in een hecht team, dat zie je ook wel aan het aantal dienstjaren.

We zijn een enthousiast team en wij geloven in persoonlijke aandacht, zetten nét dat stapje extra en we gaan voor langetermijnrelaties. We nemen elkaar serieus en denken graag met elkaar mee. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs.

Ben je geïnteresseerd? 

We nodigen je van harte uit om te solliciteren! Je bent meer dan welkom. Stuur je motivatiebrief met CV vóór 24 mei 2021 naar Van Winssen Personeel en Salaris, Kerkenbos 1053H, 6546 BB Nijmegen ter attentie van Roel van Winssen via vacature@personeelensalaris.nl. Je krijgt sowieso een bericht na de sluitingsdatum van de vacature. 

Het eerste gesprek is met Roel (eigenaar) op 1 of 3 juni (overdag of ‘s avonds). Dat doen we online via Google Meet. Er volgt nog een tweede ronde met Roel en Patrick (teamleider). 

******

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten? Bel ons!

We kunnen ons goed voorstellen dat je voordat je reageert graag met één van ons wil spreken. Bel voor meer info met Roel van Winssen via telefoonnummer 024-6752904 (op dinsdag, donderdag of vrijdag).