Gezocht: salarisspecialist met IT affiniteit

Gezocht: ervaren parttime personeels- en salarisadministrateur

We zijn een enthousiast team en geloven in persoonlijke aandacht, zetten nét dat stapje extra en we gaan voor langetermijnrelaties. We nemen elkaar serieus en denken graag met elkaar mee. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. We vieren graag successen en we zitten op een tof kantoor! Klinkt dit goed? Denk jij ook dit DNA te hebben? Top! Dan neem ik je graag mee naar de verdere inhoud van de job.

Wat ga je doen?

Samen met jouw zeven collega’s ga je de personeels- en salarisadministratie doen voor onze 600 klanten.

Je krijgt een aantal eigen klanten, die je proactief gaat helpen met allerlei zaken die met salarissen, personeel en automatisering te maken hebben.

Je richt onze online personeels- en salarissoftware (Nmbrs) zo optimaal mogelijk in en je helpt onze klanten telefonisch en per mail bij het gebruik van deze software. Dat doe je proactief: daar houden we met z’n allen van.

Je hebt altijd één collega als back-up.

Je deelt je eigen werk in, maakt je eigen planning en werkt lekker zelfstandig. Kortom, je hebt veel vrijheid. Ondanks deze grote mate van zelfstandigheid, staat jouw werk niet op zichzelf, maar werken we als één team aan optimale dienstverlening en service.

Wat moet jij kunnen, hebben, willen?

Hadden we al verteld hoe belangrijk we het vinden dat je Van Winssen DNA hebt ?? Met andere woorden: ben jij servicegericht, deskundig en oplossingsgericht? Lees dan snel verder.

Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond. Als je op basis van jouw werkervaring hetzelfde kan, nodigen we je van harte uit ons te overtuigen!

Je bent in het bezit van het VPS-diploma of hebt de bereidheid je VPS-diploma op korte termijn te behalen;

Je hebt meerdere jaren werkervaring met salarisadministratie. Die ervaring heb je bij voorkeur opgedaan bij een accountants- of (salaris)administratiekantoor;

Cijfermatig ben je zeer goed, je werkt nauwkeurig en gestructureerd;

Je hebt er plezier in om processen zo goed en efficiënt mogelijk te automatiseren en optimaliseren;

Je bent bereid in drukke periodes (vooral januari) extra te werken. Daar staat tegenover dat je vrij kunt nemen als de zon weer schijnt of het als privé goed uitkomt om je extra gewerkte uren op te nemen.

Je bent in staat om onze (online) personeels- en salarissoftware zo in te richten dat onze klanten daar optimaal profijt van hebben. Als je ervaring hebt met Nmbrs is dat een pré.

Wat kunnen wij jou geven?

Salaris tussen de € 2.800,- en € 3.300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring;

Een prettige en goed bereikbare werkomgeving aan de rand van Nijmegen met ervaren collega’s waar je 20-28 uur per week hartstikke welkom bent. Als wij mochten kiezen, dan zouden we gaan voor 24 uur, maar iets meer of iets minder is dus ook prima;

27 vakantiedagen op fulltime basis + 3 (!) dagen extra als je in een jaar niet ziek bent geweest. Je komt parttime bij ons werken, dus de vakantiedagen en de niet-ziek-bonus krijg je dan naar rato;

Reiskostenvergoeding a € 0,19 per kilometer, zelfs als je met de fiets komt. Dat doen veel van onze collega’s, lekker gezond;

Pensioencompensatie. Geen standaard pensioenregeling, maar 8% extra loon na aftrek van de AOW(middelloon)franchise. Dat is ongeveer € 170,- bruto per maand extra bij een salaris van € 3.000,- per maand o.b.v. 40 uur.

100% studiekostenvergoeding. Reiskosten voor de studie worden ook vergoed;

Af en toe een gezellige georganiseerde lunch op kantoor;

We werken met de nieuwste online software van o.a. Nmbrs, Zendesk en Google, zodat je werk zo goed mogelijk uit kan voeren;

Jouw ideeën en inbreng om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren juichen we toe;

Je krijgt veel vrijheid om jouw eigen klanten blij te maken. En het fijne is dat je altijd terug kunt vallen op de hulp van je collega’s!

Wie zijn wij?

Wij bij van Winssen zijn volledig gespecialiseerd in het verzorgen van online personeels- en salarisadministratie en helpen werkgevers bij het automatiseren van HR-processen. We zijn dan ook superblij dat we inmiddels 600 bedrijven (met circa 5.000 werknemers) tot onze klanten mogen rekenen. We lopen voorop met het toepassen van nieuwe, handige online oplossingen en koppelingen voor personeels- en salarisadministratie. Klantgericht handelen, oplossen en top service verlenen doen we heel graag. Én samen.

Deskundig, servicegericht en persoonlijk, maar ook betrouwbaar en meedenken zijn kernwoorden waarmee onze klanten ons omschrijven. En dat is waar we het voor doen!

Van Winssen Personeel en Salaris is in 2006 opgericht door Roel van Winssen. In oktober 2015 is Van Winssen Personeel en Salaris verhuisd naar de rand van Nijmegen dichtbij de snelweg en het treinstation. Ons team bestaat naast Roel al vele jaren uit de salarisexperts Jeanne (12,5 jaar), Patrick (10 jaar) en Murat (8 jaar). Zeer ervaren, servicegericht en proactief helpen zij al jaren onze klanten naar volle tevredenheid. Door de groei van de afgelopen jaren is het team in 2016 en 2017 uitgebreid met Valérie, Lienke en Nicole. We werken samen in een hecht team, dat zie je ook wel aan het aantal dienstjaren. Betrouwbaar, deskundig en vol nieuwe ideeën maakt het huidige team onze klanten gelukkig. 

Meer info:

We kunnen ons natuurlijk heel goed voorstellen dat je voordat je reageert met één van onze toppers wil spreken. Dat kan! Bel voor meer info of een leuk gesprek over haar werk met Lienke van Eerden via telefoonnummer 024-6752904 (op dinsdag, donderdag of vrijdag).

Besluit je te solliciteren? Fijn! Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV vóór 17 december 2019 naar Van Winssen Personeel en Salaris, ter attentie van Roel van Winssen. Mail je sollicitatie naar vacature@personeelensalaris.nl. Je krijgt sowieso een bericht na de sluitingsdatum van de vacature. Het eerste gesprek is met Roel (eigenaar) en met Lienke (salarisspecialist). Er volgt nog een tweede ronde met Roel (eigenaar) en Patrick (teamleider). 

******

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten? Bel ons!

We kunnen ons natuurlijk heel goed voorstellen dat je voordat je reageert met één van onze toppers wil spreken. Dat kan! Bel voor meer info of een leuk gesprek over haar werk met Lienke van Eerden via telefoonnummer 024-6752904 (op dinsdag, donderdag of vrijdag).