Nieuwe collega’s: Ramon en Astrid

gepubliceerd: 7 juni 2022

Elke maand kiezen er weer nieuwe ondernemers om met ons samen te werken. Alleen dit jaar hebben we al ruim 100 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ook voor onze bestaande klanten is dit goed nieuws. Hoe meer klanten, hoe breder onze ervaring, hoe beter we iedereen van dienst kunnen zijn. Meer klanten betekent meer werk, dus om iedereen te kunnen blijven bedienen is ons team salarisspecialisten uitgebreid met Ramon Paltoe. Ramon zal 26 uur per week ons team versterken. Hij heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en wil zich graag verder specialiseren in salarisadministratie. Hij heeft bewust gekozen om niet fulltime te werken om tijd te houden voor zijn kinderen.

Ook ònze digitale wereld wordt steeds groter. We hebben een steeds uitbreidende website, een kennisbank met steeds meer informatie, een periodieke nieuwsbrief om onze klanten te informeren en een LinkedIn-account. Ook proberen we digitaal steeds beter vindbaar te zijn, zodat steeds meer ondernemers ons weten te vinden. Om dit alles in goede banen te leiden hebben we sinds deze maand een nieuwe marketingmedewerkster. Astrid Beckers zal 12 uur per week zich bezig houden met de marketing en communicatie van Van Winssen Personeel en Salaris. Astrid heeft Nederlands gestudeerd en heeft jarenlange ervaring als all-round tekstschrijver. De 12 uur die ze voor ons werkt, is voor haar perfect te combineren met haar gezin en haar eigen bedrijf: een boekbinderij.  

Zowel Ramon als Astrid zijn bij ons gekomen via een UVW traject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via dit traject kunnen ze na een lange ziekteperiode weer op een rustige, veilige manier terugkeren in het arbeidsproces. Ramon: “Ik ben heel blij met de kans die Roel mij geeft. Ondanks mijn fysieke beperkingen en de regelmatige artsbezoeken mag ik hier werken. Mag ik hier mezelf zijn. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen.” “Alleen al het sollicitatiegesprek was zo’n opluchting”, vervolgt Astrid. “Voor het eerst hoefde ik me niet mooier voor te doen dan ik ben. Ik mocht in alle eerlijkheid niet alleen vertellen wat ik wèl kan, maar ook wat ik niet kan of waar ik hulp bij nodig heb. Ik wou dat iedereen zo eerlijk zou mogen zijn.” Ramon: “We zijn erg blij dat we bij Roel en zijn team welkom zijn.”