Nieuwe versterking van ons team: Natchai!

gepubliceerd: 15 november 2022

Wij verwelkomen onze nieuwe collega: Natchai Leenders!

Natchai gaat zich de komende periode vastbijten in het salarisvak en wil zich ontwikkelen tot ervaren salarisadministrateur. In het nieuwe jaar start hij met zijn opleiding: Praktijk diploma loonadministratie. Onze collega Bram begeleidt hem hierin.

Van harte welkom & veel succes Natchai!

Mijn naam is Natchai Leenders en sinds kort maak ik deel uit van het team van Van Winssen Personeel en Salaris. Zij verwelkomen graag mensen met potentie om het bestaande team van salarisadministrateurs te versterken. Ik was erg nieuwsgierig naar mijn mogelijkheden!

Mijn pad naar Van Winssen en het maken van loonstroken is op z’n zachtst gezegd ongewoon!  In het verleden heb ik Amerikaanse literatuur gestudeerd, ben ik in de wereld van de pro wrestling beland. Ik heb rondom festivalpodia en in spookhuizen gewerkt en diverse vrijwilligers klussen gedaan. In mijn vrije tijd speel ik graag Dungeons & Dragons. 

De eerste dagen ben ik warm ontvangen door dit fijne team. Ze snappen dat deze grote verandering lastig kan zijn en ze geven me de tijd én ruimte om aan alles te wennen. Het is ook fijn om te zien dat Van Winssen me niet alleen nieuwe vaardigheden willen leren, maar ook mij als persoon wil helpen ontwikkelen en als een toevoeging ziet voor de organisatie. 

Binnen Van Winssen Personeel en Salaris ga ik mezelf onder andere het vak van loonadministratie eigen maken. Ik gebruik ook mijn opleiding en ervaring om de teksten van de website te vertalen en bestaande vertalingen te verbeteren. Met ervaringen in het onderwijs, de kunsten en entertainment breng ik hopelijk ’n frisse wind door deze organisatie. Wees niet bang om me aan te spreken als je nieuwsgierig bent!