Nieuwe versterking van ons team: Kim!

gepubliceerd: 14 oktober 2022

We breiden nog meer uit! Omdat we blijven groeien en ook op onze (online) zichtbaarheid en sales focus willen leggen, hebben we een nieuwe collega erbij: Kim Janssen.

Zij zal zich als commercieel medewerker binnendienst / marketing medewerker 24 uur per week bezig gaan houden met de offertetrajecten voor nieuwe klanten, commercie, de website en alle andere marketing- en saleszaken.

Met haar ruime ervaring is zij een goede aanvulling op ons team en hopen we in de toekomst verder te kunnen groeien. Van harte welkom Kim!

“Mijn naam is Kim Janssen en sinds kort mag ik deel uitmaken van het team van Van Winssen Personeel en Salaris. Binnen de organisatie is er een plek vrijgekomen voor een ervaren commercieel medewerker binnendienst /marketing medewerker. Een functie die ik maar al te graag wil opvullen!

Tijdens mijn opleiding Handel & Ondernemen werd ik al jong moeder van mijn oudste dochter. De prioriteit van een studie verdween daardoor een beetje naar de achtergrond. Ik ben het kantoorleven ingerold en heb het geluk gehad met prettige leidinggevenden. Er was veel ruimte mezelf te ontwikkelen, waardoor ik mezelf 20 jaar later een echte allrounder mag noemen. Ik word blij van tevreden klanten, heb een open en loyale persoonlijkheid, waardoor ik makkelijk benaderbaar ben, dus schroom vooral niet 🙂

Binnen Van Winssen Personeel en Salaris ga ik mezelf onder andere bezig houden met de (online) zicht- en vindbaarheid van onze diensten. Ik zal waar nodig de klantverwachtingen verder in kaart brengen en verbeteren. Daarnaast zal ik ook veel klantcontact hebben. Je zult me bijvoorbeeld tegenkomen bij het aanvragen van een offerte, op social media en bij events.”