Trots! Salariskoppeling met De Amersfoortse

Heeft u een verzekering bij De Amersfoortse?

Dan kunnen wij vanaf nu uw salarisadministratie koppelen aan de verzekeringsadministratie van De Amersfoortse voor uw Verzuim- en WIA-verzekering. En hier zijn we trots op!

Wijzigingen van medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online in het administratiepakket van De Amersfoortse gezet. Zo bent u altijd goed verzekerd.

Wat zijn de voordelen van de salariskoppeling?

Gemak

Wij maken de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en De Amersfoortse. Daarna worden de wijzigingen van medewerkersgegevens, salariswijzigingen en in- en uitdiensttredingen één keer per maand automatisch in de administratie van De Amersfoortse overgezet en verwerkt in uw verzekering(en). Het is dus niet meer nodig om deze gegevens handmatig in te voeren bij De Amersfoortse. Wel zo makkelijk!

Altijd verzekerdKoppel De Amerfoortse aan uw salarisadministratie

Heeft u gekozen voor onze salariskoppeling? Dan zijn al uw medewerkers, die in Personeel en Salaris Online staan, meeverzekerd. Bij een ziekmelding is er geen onduidelijkheid meer of de medewerker wel of niet aangemeld is.

Minder kans op fouten

Staan de gegevens goed in het Personeel en Salaris Online? Dan staan ze ook goed in het administratiesysteem van De Amersfoortse. De kans op fouten wordt hierdoor aanzienlijk verkleind.

Geen maandelijkse extra kosten

Onze salariskoppeling is voor al onze klanten beschikbaar. De kosten blijven beperkt tot de tijd die we nodig hebben om de koppeling te activeren. Er zijn geen vaste maandelijkse kosten aan verbonden.

Wilt u ook gebruik gaan maken van onze salariskoppeling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 024 – 675 29 04 of via info@personeelensalaris.nl. Samen bespreken we uw wensen en de bijzonderheden.

Daarna kunt u zich aanmelden via de website van De Amersfoortse.

Wilt u meer weten naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.