Verhuisbericht!

gepubliceerd: 1 juli 2022

Wij zijn verhuisd!

Vanaf vrijdag 1 juli 2022 werken wij in Nijmegen vanaf onze nieuwe locatie op de vierde verdieping aan het Takenhofplein 3. Een stuk groter, mooier en passend bij onze groeiambities van de komende jaren! Inmiddels zijn we met 11 collega’s en op Kerkenbos 1053H werd dat voor ons wat krap.

De afgelopen jaren zijn we blijven groeien en werken we inmiddels voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland. Vanaf begin 2022 hebben we al meer dan 100 nieuwe werkgevers mogen verwelkomen, waarvoor we de salarisadministratie verzorgen. Opvallend genoeg zijn er ook in de loop van 2022 meerdere grotere werkgevers die de overstap naar Van Winssen Personeel en Salaris maken. De combinatie van salarisadministratie uitbesteden mèt HR Extra is vaak de trigger.

Verhuisbericht

Deze groei betekent natuurlijk ook een groei van ons team. In 2021 en 2022 hebben we met Shanel, Bram, Ramon en Astrid ons team flink uitgebreid. We hebben een hele gave nieuwe locatie gevonden op de vierde verdieping van het Takenhofplein 3. Een mooie, grote locatie, vlakbij bus- en treinstation Dukenburg.

We zijn ontzettend blij met deze nieuwe stap en gaan de komende tijd  gebruiken om onze nieuwe werkplek verder in te richten. We geven je graag een kleine impressie van onze verhuizing en de nieuwe locatie. Zodra de inrichting helemaal naar wens is, zullen we je een update geven.

Verhuizing naar het Takenhofplein
Verhuizing naar het Takenhofplein