WAB: aanbod vaste uren eenvoudig met Personeel en Salaris Online

Met de komst van de Wet arbeidsmarkt in balans, moet u oproepkrachten die een jaar voor u hebben gewerkt een arbeidsovereenkomst aanbieden voor het gemiddelde aantal gewerkte uren van het voorgaande jaar. 

Let op! Als de werknemer kiest voor het voortzetten van de oproepovereenkomst, dan moet u elke 12 maanden de werknemer een aanbod voor vaste uren aanbieden.

Maak gebruik van een sjabloon en genereer deze automatisch vanuit uw salarisadministratie om uw oproepkrachten na 12 maanden een aanbod voor vaste uren te doen! Wel zo eenvoudig!

Wij kunnen voor u op maat een sjabloon maken welke u kunt genereren vanuit de salarisadministratie in Personeel en Salaris Online. Het sjabloon vult zich dan automatisch met de gegevens van de betreffende werknemer. U hoeft dan alleen de vaste arbeidsomvang in te vullen.

Dit automatisch gegenereerde document kunt u per mail of op papier aan uw werknemer voorleggen. Hij of zij kan op het bijgevoegde keuzeformulier aangeven dat het aanbod is gedaan en welke keuze hij of zij maakt.

Lees meer over de Wet Arbeidsmarkt in Balans in het volgende artikel op onze website: De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Wilt u meer weten naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.