Online Personeelsadministratie

Jouw personeelsadministratie is bij ons in goede handen. Ontdek wat Van Winssen Personeel en Salaris jou te bieden heeft bij het uitbesteden van je personeelsadministratie.

Specialisten in personeelsadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris is dé specialist op het gebied van personeelsadministratie. Wij hebben uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van personeelsadministratie. Wij verzorgen de personeelsadministratie van jouw bedrijf met een scherp oog voor detail en kennis van wet- en regelgeving. Daarnaast hebben we diepgaande kennis van diverse CAO’s. Daarmee biedt Van Winssen nauwkeurige en betrouwbare personeels- en salarisadministratie op maat.

 

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Van loonstroken, jaaropgaven en loonaangifte tot de loonjournaalposten voor je financiële administratie en de pensioenaangifte; wij zorgen ervoor. Via onze overzichtelijke digitale omgeving verstuur je loonstroken met één druk op de knop naar de loonstroken-app van je medewerkers.

 

We staan bekend om onze professionele en persoonlijke aanpak. Maak gebruik van twee vaste contactpersonen als persoonlijk aanspreekpunten, onze digitale omgeving en onze handige app.

 

Wij zijn graag jouw vertrouwde adviseur op het gebied van personeelsadministratie.

Waarom personeelsadministratie uitbesteden?

Je  personeelsadministratie uitbesteden aan een gespecialiseerde dienstverlener kan je veel voordelen bieden. Door je personeelsadministratie uit te besteden aan experts die bekend zijn met het proces van de personeels- en salarisadministratie, kun jij je concentreren op je kernactiviteiten. Dit verminderd de administratieve lasten en biedt nauwkeurige en tijdige verwerking van de salarissen van je medewerkers. Dit is essentieel om wettelijke verplichtingen na te leven en je medewerkers tevreden te houden. Wij pakken de personeelsadministratie graag voor je op!

 

Door gebruik te maken van de software en van Van Winssen Personeel en Salaris en ons deskundig advies, kun je de complexiteit van personeelsadministratie effectief beheren en de mogelijke risico’s minimaliseren. Kortom, door personeelsadministratie uit te besteden, kun je operationele processen optimaliseren en je concentreren op groei en succes.

 

De voordelen van Van Winssen op een rij:

Altijd kennis en expertise bij de hand

Digitale loonstroken makkelijk versturen

In één keer de salarissen uitbetalen op de gewenste betaaldatum

Verlof- en verzuimregistratie in dezelfde online omgeving

Overzicht over je administratie wanneer jij dat nodig hebt

Mogelijkheid om te koppelen met meer dan 115 andere softwarepakketten

Wil je meer weten over het uitbesteden van je personeels- en salarissoftware? Wij laten je graag zien wat onze mogelijkheden voor jou zijn.

Hoe werkt personeelsadministratie uitbesteden?

Samen met jou verzamelen we alle benodigde informatie om voor jou de personeelsadministratie te verzorgen. Wij richten onze software op maat in. We leggen je uit hoe onze gemakkelijke portal werkt. Hierin kun je alles terugvinden met betrekking tot je personeelsadministratie. De mogelijkheden binnen ons systeem zijn erg groot. Welke mogelijkheden je hebt, kies je zelf:

collega aan het werk Van Winssen

De basis: Personeel en Salaris Portal


Krijg toegang tot je eigen personeelsadministratie. Hierin kun je loonstroken, journaalposten en loonaangiftes inzien. Ook kun je het SEPA-betaalbestand downloaden en verschillende rapportages raadplegen. Denk hierbij aan dashboards, werkgeverslasten of de vrije ruimte van de werkkostenregeling.

 

Je ontvangt van ons een e-mail zodra de salarisverwerking klaar staat.  Ook wanneer de loonaangifte bij de belastingdienst betaald moet worden sturen wij je een e-mail. Daarin staat het bedrag, het betalingskenmerk en de uiterste betaaldatum. Betalen kan eenvoudig via iDeal of een SEPA-betaalbestand. Via de Portal kun je eenvoudig wijzigingen digitaal aan ons doorgeven. Voor wijzigingen die vaker voorkomen, zoals extra uren, specifieke toeslagen of een kilometervergoeding, maken wij een handige online snelinvoer op maat voor je. Ook hebben we onze kennisbank met veel korte, handige artikelen over hoe je specifieke zaken voor je personeels- en salarisadministratie door kunt geven.

 

We sturen je verschillende signalen en herinneringen per e-mail bij aflopende contracten, jubilea, proeftijden die aflopen en verjaardagen. De frequentie zullen we naar jouw wensen aanpassen.

uitleg Van winssen klant

Aanvullend: Personeel en Salaris Online

 

Vanaf ongeveer vijf werknemers is Personeel en Salaris Online voor jou al van grote toegevoegde waarde. Personeel en Salaris Online geeft je naast alle functionaliteiten van Personeel en Salaris Portal vele extra mogelijkheden. Zo kun je met één klik de loonstroken versturen naar je werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien op de website of in de (gratis) app. AVG proof, snel en gemakkelijk.

 

Je hebt online en realtime toegang tot je gegevens, welke je ook direct kunt wijzigen. Het effect van je eigen aanpassingen kun je meteen inzien in de interactieve loonstrook van de werknemer voor de komende maand. Ook voor sollicitanten maak je eenvoudig zelf pro forma berekeningen.

 

Met het digitale personeelsdossier kun je persoonlijke gegevens van werknemers vastleggen, zoals wie te waarschuwen in geval van nood, opleidingen en beoordelingsgesprekken. Je kunt per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen.

van-winssen-kantoor-66

Optioneel: HR Extra

 

Naast alle mogelijkheden van Personeel en Salaris Online, kun je HR Extra toevoegen aan je pakket. Vanaf ongeveer tien werknemers kan HR Extra je veel tijdswinst en efficiency opleveren. HR Extra ondersteunt je bij de dagelijkse HR-taken. Hierdoor kun jij je focussen op wat ècht belangrijk is. Het biedt vele mogelijkheden om je HR-taken te organiseren, digitaliseren en delegeren.

Met de Word-koppeling stel je met één druk op de knop je eigen documenten samen met gegevens uit Personeel en Salaris. Vervolgens kun je deze digitaal laten ondertekenen door de werknemer en de manager. Deze hebben hun eigen aparte inlog. Hiermee kan een werknemer het contract digitaal tekenen en eenvoudige wijzigingen doorvoeren, zijn verlof aanvragen of een declaratie indienen. De manager ontvangt een verlofaanvraag per e-mail en kan deze direct vanuit zijn e-mail goedkeuren.Op HRExtra.nl lees je meer over de verschillende onderdelen. In een online of face-to-face gesprek vertellen we je uiteraard graag meer.

Wat kost Personeelsadministratie uitbesteden?

 

De tarieven van personeelsadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt.

Personeelsadministratie uitbesteden of zelf doen: 3 overwegingen

overweging 1 – signaleren en vastleggen

Maak je nog steeds gebruik van die verouderde Excel-bestanden voor je personeelsadministratie? Het is tijd om de sprong te wagen naar een meer geavanceerde en gestroomlijnde oplossing – Personeel en Salaris Online . In ons portaal wordt alles netjes georganiseerd en overzichtelijk weergegeven. Van de persoonlijke gegevens van werknemers tot belangrijke documenten, zoals contracten en loonbelastingverklaringen. Alles is toegankelijk met slechts een paar klikken.

 

Geen gedoe meer met het handmatig herinneren van belangrijke data. Wij sturen je verschillende signalen per e-mail, afgestemd op jouw voorkeuren. Of het nu gaat om aflopende contracten, aankomende jubilea of verjaardagen. Ons systeem zorgt ervoor dat je nooit meer iets mist. De frequentie van deze meldingen kun je eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Het draait om gemak en efficiëntie. Neem bijvoorbeeld aflopende contracten. We sturen je niet één, maar drie herinneringen: 60, 35 en 5 dagen van tevoren. Zo heb je voldoende tijd om actie te ondernemen en problemen te voorkomen.

 

Onze salaris- en HR-software bevat alle essentiële functies, waaronder digitale loonstroken, pro forma berekeningen, een digitaal personeelsdossier, verlof- en verzuimregistratie en meer. Wij hebben alles wat je nodig hebt om je personeelsadministratie moeiteloos te beheren. Maak de overstap naar Personeel en Salaris Online en ervaar de voordelen van efficiëntie en gemak in één. Het is tijd om afscheid te nemen van Excel en hallo te zeggen tegen de toekomst van personeelsadministratie.

 

 

overweging 2 –  inzicht

Werkgevers vinden in ons systeem alles wat ze nodig hebben om hun personeelszaken te beheren. Onze actuele dashboards en overzichten geven in één oogopslag inzicht in alle belangrijke cijfers, waardoor besluitvorming wordt vereenvoudigd. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om zelf rapportages, overzichten en pro forma berekeningen te maken. Of het nu gaat om het monitoren van personeelskosten, het analyseren van verlofpatronen of het opstellen van prognoses, met onze gebruiksvriendelijke tools is het allemaal mogelijk. Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF, zodat je ze kunt delen en archiveren zoals jij dat wilt.

 

Voor medewerkers bieden we een uitgebreid digitaal personeelsdossier, waarin zij gemakkelijk hun loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien. Alles is beveiligd volgens de strengste AVG-normen, zodat privacy gewaarborgd blijft. Eenvoudig in onze app!

 

overweging 3 – tijd besparen

Onze salaris- en HR-software koppelt gemakkelijk met meer dan 115 andere softwaresystemen, waardoor je jouw werk efficiënter kunt doen. Dit bespaart je tijd doordat dubbele handelingen en invoer worden voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld moeiteloos je personeels- en salarissoftware verbinden met je verzuim- en WIA-verzekering van a.s.r. (voorheen De Amersfoortse). In- en uitdiensttredingen en wijzigingen in werknemersgegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen onze software en die van a.s.r., wat zorgt voor een continue, betrouwbare dekking. Hierdoor ben je altijd goed verzekerd. Bovendien kan onze software naadloos worden geïntegreerd met meer dan 40 verschillende uren- en planningssoftware, waaronder NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar je salarisadministratie, waardoor de salarisverwerking eenvoudig, snel en foutloos verloopt.

Onze referenties

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Vragen over personeelsadministratie uitbesteden? Neem contact op

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het uitbesteden van jouw personeelsadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hieronder je offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we  een offerte op maat voor je op.