Online salarisadministratie

Met Personeel en Salaris Online kun je als werkgever de loonstroken online aan je medewerkers beschikbaar stellen. Dat kun je met één druk op de knop doen. Medewerkers kunnen hun digitale loonstrook direct raadplegen via de portal en in de gratis loonstroken-app.

Online salarisadministratie

Daadwerkelijke aandacht

Jouw salarisadministratie is zo veel meer dan de maandelijkse loonstroken, de jaaropgave en de loonaangifte bij de Belastingdienst en het pensioenfonds. Als je kiest voor online salarisadministratie, wil je kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke software, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om jou en je organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

 

Jouw twee vaste contactpersonen leren jou en je organisatie snel kennen, adviseren je (ook ongevraagd) en bouwen samen met jou aan een waardevolle langetermijnrelatie. Zorgvuldig werken betekent voor ons ook dat we er alles aan doen om fouten te voorkomen. We signaleren wijzigingen in cao en wetgeving en voeren dat in overleg met jou tijdig en goed door.

 

Met jou werken we graag samen, denken met je mee en delen onze kennis met je. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs.

 

Uiteraard zorgen we voor je salarisadministratie: je loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte. De digitale loonstroken worden met één druk op de knop veilig verstuurd naar de loonstroken-app van je medewerkers. Dat doen we graag!

Voordelen online salarisadministratie

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor online salarisverwerking via Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Jouw online salarisverwerking in onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Het gemak van onze salarisadministratiesoftware

Jouw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Je krijgt toegang tot onze salarisadministratiesoftware: Personeel en Salaris Online. Hierin kun je de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer. Je kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en je ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstroken  via een handige app.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarissoftware.

collega aan het werk Van Winssen

Online inzicht en het SEPA-betaalbestand

Wij geven je online en realtime overal inzicht in de digitale loonstroken en de loonaangiftes.

 

Nadat je van ons per e-mail bericht ontvangt dat de salarisstroken en andere documenten voor je klaar staan, kun je ook gebruik maken van het SEPA-betaalbestand. Dit bestand kun je elke gewenste datum meegeven, downloaden en vervolgens inladen in je eigen bankprogramma. Zo zet je direct de betalingen aan je werknemers klaar. Wel zo gemakkelijk!

 

Lees hier meer over het gemak van de SEPA-betaling!

van-winssen-kantoor-66

Je loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

De digitale loonstroken worden met met één druk op de knop verstuurd naar je werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de portal of in de (gratis) loonstroken-app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn makkelijk terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

uitleg Van winssen klant

Zelf pro forma berekeningen maken en inzicht in je loonkosten

Met onze salarissoftware maak je eenvoudig zelf pro forma berekeningen voor je personeel. Op de interactieve loonstrook van de werknemer klik je aan wat je wilt aanpassen en deze geeft je direct inzicht in het effect op de loonkosten en het nettoloon.

 

Alle denkbare cijfers worden maandelijks bijgewerkt en vergeleken met de twaalf maanden ervoor in onze dashboards en overzichten. Zo zijn bijvoorbeeld je loonkosten met één klik beschikbaar en geven je inzicht wanneer je dat nodig hebt. 

Meeting Van Winssen

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 115 koppelingen beschikbaar

Doordat onze software koppelt met meer dan 115 andere softwaresystemen, voorkom je dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werk je efficiënter en bespaar je kostbare tijd. Denk aan koppelingen met je verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor je uren en planning en Exact, e-Boekhouden of  Twinfield voor je boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Ben je benieuwd naar de kosten voor online salarisadministratie?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van online salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris.

 

Vraag hier je offerte aan. Graag stellen we op maat een offerte voor je op.