Online salarisadministratie

Als u kiest voor online salarisadministratie, verwacht u ervaren specialisten, geen fouten, een vaste contactpersoon en gebruiksvriendelijke software. En u wilt eenvoudig te downloaden overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dàt bieden wij. We hebben er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen.

Online salarisadministratie

Daadwerkelijke aandacht

Uw salarisadministratie is zo veel meer dan de maandelijkse loonstroken, de jaaropgave en de loonaangifte bij de Belastingdienst en het pensioenfonds. Als u kiest voor online salarisadministratie, wilt u kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke software, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

 

Uw twee vaste contactpersonen leren u en uw organisatie snel kennen, adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie. Zorgvuldig werken betekent voor ons ook dat we er alles aan doen om fouten te voorkomen. We signaleren wijzigingen in cao en wetgeving en voeren dat in overleg met u tijdig en goed door.

 

Met u werken we graag samen, denken met u mee en delen onze kennis met u. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs.

 

Uiteraard zorgen we voor uw salarisadministratie: uw loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte. De digitale loonstroken worden met één druk op de knop veilig verstuurd naar de loonstroken-app van uw medewerkers. Dat doen we graag!

Voordelen online salarisadministratie

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor online salarisverwerking via Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Uw online salarisverwerking in onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Het gemak van onze salarisadministratiesoftware

Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

U krijgt toegang tot onze salarisadministratiesoftware: Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer. U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstroken  via een handige app.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarissoftware.

Online salarisadministratie; overal inzicht in de digitale loonstroken en salarisverwerking

Online inzicht en het SEPA-betaalbestand

Wij geven u online en realtime overal inzicht in de digitale loonstroken en de loonaangiftes.

 

Nadat u van ons per e-mail bericht ontvangt dat de salarisstroken en andere documenten voor u klaar staan, kunt u ook gebruik maken van het SEPA-betaalbestand. Dit bestand kunt u elke gewenste datum meegeven, downloaden en vervolgens inladen in uw eigen bankprogramma. Zo zet u direct de betalingen aan uw werknemers klaar. Wel zo gemakkelijk!

 

Lees hier meer over het gemak van de SEPA-betaling!

De digitale loonstrook in onze salaris software

Uw loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

De digitale loonstroken worden met met één druk op de knop verstuurd naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de portal of in de (gratis) loonstroken-app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn makkelijk terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Zelf pro forma berekeningen maken bij online salarisadministratie

Zelf pro forma berekeningen maken en inzicht in uw  loonkosten

Met onze salarissoftware maakt u eenvoudig zelf pro forma berekeningen voor uw personeel. Op de interactieve loonstrook van de werknemer klikt u aan wat u wilt aanpassen en deze geeft u direct inzicht in het effect op de loonkosten en het nettoloon.

 

Alle denkbare cijfers worden maandelijks bijgewerkt en vergeleken met de twaalf maanden ervoor in onze dashboards en overzichten. Zo zijn bijvoorbeeld uw loonkosten met één klik beschikbaar en geven u inzicht wanneer u dat nodig heeft. 

Online salarisadministratie en Personeelsadministratie software Uw salarisadministratie in onze salaris software

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere softwaresystemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Denk aan koppelingen met uw verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor uw uren en planning, en Exact, e-Boekhouden of  Twinfield voor uw boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Bent u benieuwd naar de kosten voor online salarisadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van online salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris.

 

Vraag hier uw offerte aan. Graag stellen we op maat een offerte voor u op.