600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Salarisadministratie Beuningen

Van Winssen Personeel en Salaris is gespecialiseerd in salarisadministratie en is opgericht in Beuningen. We kennen de regio Beuningen daardoor goed en we weten wat er speelt. Daarnaast snappen wij dat ondernemers niet altijd tijd of zin hebben om zich te verdiepen in salarisadministratie. Waarschijnlijk zijn er veel andere zaken die uw aandacht vragen. Onze aandacht ligt juist volledig op de salarisadministratie van onze klanten. Meerdere ondernemers uit Beuningen en ver daarbuiten kiezen er om die reden voor om hun salarisadministratie uit te besteden aan ons.

De afgelopen jaren is ons klantenbestand flink gegroeid en inmiddels verzorgen wij de salarisadministratie voor ruim 600 organisaties in heel Nederland. We zetten ons 110% in om ervoor te zorgen dat onze klanten zo min mogelijk omkijken hebben naar hun salarisadministratie. En die inzet wordt beloond: onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3. De komende jaren blijven wij er hard voor werken om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. 

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden? Interesse in onze administratieve dienstverlening? Bel of mail ons dan voor meer informatie, of vraag direct online uw offerte aan. 

Hét Salarisadministratiekantoor voor het MKB in de regio Beuningen

Voor organisaties met 5 tot 200 medewerkers is Van Winssen Personeel en Salaris in de regio Beuningen dé salarisverwerker. We helpen organisaties uit veel verschillende branches met hun salarisadministratie, zodat zij er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Inmiddels maken meer dan 600 tevreden klanten gebruik van onze dienstverlening met betrekking tot salarisadministratie. Voor hen verwerken wij alle gegevens om ervoor te zorgen dat de salarisadministratie voor de volle 100% klopt.
Onze eenvoudige methode van salarisadministratie zorgt ervoor dat u als klant zo min mogelijk rompslomp ervaart. Salarisadministratie was nog nooit zo eenvoudig! Dat kunnen wij natuurlijk wel zélf zeggen, maar wij kunnen ons voorstellen dat u liever van onze klanten hoort hoe onze dienstverlening bevalt. Deze ervaringen vindt u hier.

Uw salarisadministratie aan ons uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking of vraag direct vrijblijvend uw offerte aan.

Salarisadministratie via Online Software 

Van Winssen Personeel en Salaris is een vernieuwd bedrijf met medewerkers die u alle rompslomp omtrent de salarisadministratie uit handen nemen. We standaardiseren de meest voorkomende handelingen. Daardoor houden we meer tijd over om samen met u te kijken hoe we uw organisatie de komende jaren laten groeien. Vanuit onze online software voor salarisadministratie (Personeel en Salaris Online) heeft u inzage in loonstroken, maar ook in strategische management informatie. We denken proactief met u mee om te kijken hoe we op basis van deze informatie uw organisatie kunnen sturen. Vanzelfsprekend krijgt u daarnaast ook automatisch herinneringen van verjaardagen, einde van looptijden van contracten en jubilea.

Wilt u meer weten over onze tool voor salarisadministratie?
 
   

Gerard Hubbers (directeur Sienn):

"De snelle reactie, advisering op hoog niveau en meedenken met de klant vallen mij op in de dienstverlening. Van Winssen Personeel en Salaris is een partner waar je met je vraag omtrent personeel en salaris terecht kunt en waar je een daadkrachtig antwoord of advies terugkrijgt. Correct, duidelijk en ze denken in oplossingen."

Sienn Internetdiensten & E-Marketing

(circa 15 medewerkers)