Koppeling AlexisHR

Een koppeling met het HR-softwaresysteem AlexisHR neemt je veel werk uit handen. Je hoeft je medewerkersgegevens maar op één plek in te voeren. De gegevens worden direct doorgestuurd naar onze salarisadministratie-software. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

De koppeling tussen onze salarisadministratie-software en AlexIS zorgt dat je gegevens automatisch in onze salarisadministratie terecht komen. Het gaat hierbij om de volgende gegevens:

  • Personalia
  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer
  • Dienstverband
  • Salaris

 

 

De koppeling met AlexisHR kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. De koppeling met jouw HR-platform is vlot en tegen lage kosten te realiseren, dankzij onze ruime ervaring. Direct tijdwinst voor jou!

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

Voordelen van deze koppeling

Veilig en automatisch verwerking van gegevens

Voorkomt dubbele vastlegging

Bespaart je veel tijd

Rechtstreekse verwerking in salarisadministratie

Meer over AlexIS

AlexIS is een AI-aangedreven HR-platform. Het wordt gebruikt door mkb’ers in meer dan 65 landen. Dit platform biedt uitgebreide HRIS, bevordert het aanpassingsvermogen door voortdurend te evolueren naar de unieke behoefte van jouw bedrijf. De diverse koppelmogelijkheden met andere systemen, geeft dit platform een samenhangende HR-ervaring. Het biedt directe HR-toegang tot gesprekken, waardoor werknemers precies op het juiste moment antwoorden kunnen opvragen.

 

Het omvat onder andere Core HR, tijdsregistratie, onboarding en AI-chatbot.

 

Door onze ruime ervaring met het leggen van koppelingen, hebben we deze vlot gerealiseerd en ingericht. Hierdoor loopt de salarisadministratie altijd gelijk met de mutaties binnen je organisatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.