Koppeling Homerun

Een koppeling met het HR-softwaresysteem Homerun neemt je veel werk uit handen. Je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

De koppeling met Homerun kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. De koppeling met jouw HR softwaresysteem is vlot en tegen lage kosten te realiseren, dankzij onze ruime ervaring. Direct tijdwinst voor jou!

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

Voordelen van deze koppeling

Bespaart je veel tijd

Meer over Homerun

Homerun is een alles-in-één HR-software systeem voor alle HR processen van mkb’ers. Dit is een volledig Engelstalige systeem.

 

 

De koppeling tussen onze salarisadministratie-software en Personio zorgt dat je medewerkersgegevens automatisch in onze salarisadministratie terecht komen. Hierdoor loopt de salarisadministratie altijd gelijk met de mutaties binnen je organisatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.