Koppeling a.s.r., voorheen De Amersfoortse

Heb je een verzekering bij a.s.r.? Dan kunnen wij je salarisadministratie koppelen aan je verzekeringsadministratie van a.s.r. voor jouw Verzuim- en WIA-verzekering. En hier zijn we trots op!

 

Over a.s.r.

a.s.r. is een duurzame verzekeraar met diverse verzekeringen voor de zakelijke markt. Duurzaamheid staat voorop en is zichtbaar op allerlei fronten: Ze beleggen verzekerings- en pensioenpremies duurzaam, ze verzekeren duurzame oplossingen, zoals groene daken en zonnepanelen, ze bieden duurzame oplossingen, zoals duurzaam schadeherstel, ze kijken proactief of ze transitiemarkten (bijvoorbeeld duurzaam opgewekte energie) verzekerbaar kunnen maken en ze dragen met hun oplossingen bij aan de duurzame inzetbaarheid van (werkend) Nederland.

Bekende zakelijke verzekeringen zijn de verzuimverzekeringen en de WIA verzekeringen. Maar er zijn er meer.

 

Verzuimverzekering

Bij de verzuimverzekeringen kan de ondernemer kiezen tussen de MKB-verzuim-ontzorgverzekering (waarbij je als MKB-er verzekerd bent voor de eerste twee jaar ziekte inclusief een professionele (re-integratie) begeleiding), de verzuimverzekering met verzuimbegeleiding (waarbij je als MKB-er verzekerd bent voor de eerste twee jaar ziekte inclusief een professionele (re-integratie) begeleiding én met gebruikmaking van een goede arbodienst) en verzuimverzekering zonder verzuimbegeleiding (waarbij je als MKB-er verzekerd bent voor de eerste twee jaar ziekte terwijl je gebruik maakt van je eigen arbodienst). Er is branchekorting mogelijk voor de branches groothandel, tandartsen, apothekers, land- en tuinbouw, transport en metalektro. Tevens geldt dit voor leden van NOA, ASB, SCTX, NRK en OnderhoudNL.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en a.s.r.

Jouw administratie volledig onder controle met de combinatie van a.s.r. en Personeel en Salaris Online.

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Jouw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Nooit meer de kans om onverzekerd te zijn met de koppeling tussen je salarisadministratie en je verzekeringsadministratie

WIA-verzekering

De WIA-verzekering sluit je af om een (forse) inkomensterugval van een zieke medewerker te voorkomen. Het UWV betaalt de wettelijke WIA-uitkering van een arbeidsongeschikte medewerker. Met een goede aanvullende verzekering zorg je ervoor dat jouw werknemers tot wel 70% van het laatstverdiende inkomen uitgekeerd krijgen.

Voor de WGA en Ziektewet ben je als werkgever automatisch verzekerd bij UWV. Maar je kunt er ook voor kiezen om eigenrisicodrager te worden voor de WGA (onderdeel van de WIA) of voor de Ziektewet. Je neemt de rol van UWV dan grotendeels over en kiest ervoor invloed uit te oefenen op het beleid en de re-integratie van jouw (ex) medewerkers. Bij de verantwoordelijkheden en verplichtingen van eigenrisicodrager komt veel kijken, waar de nodige kennis en kunde voor nodig is. Eigenrisicodrager worden is met name geschikt voor (middel)grote bedrijven. Als eigenrisicodrager kun je zelf een verzekering afsluiten zonder dat je verplicht bij UWV zit. a.s.r biedt een totaalpakket verzekering en dienstverlening aan, om je volledig te ondersteunen en je taken uit handen te nemen. Het voordeel van eigenrisicodrager is dat je enerzijds een lage(re) premie betaalt aan de belastingdienst en anderzijds de regie in eigen hand houdt. Maar het betekent ook dat je meer risico loopt. Dit risico dat je als eigenrisicodrager voor de WGA of Ziektewet loopt, kun je bij a.s.r. verzekeren.

 

Schadeverzekeringen

a.s.r. heeft diverse zakelijke schadeverzekeringen. De bedrijfsgebouwenverzekering verzekert zowel panden, bijgebouwen als afscheidingen, maar ook glas kan meeverzekerd worden. Of er nu brand uitbreekt, stormschade, inbraak of schade door rellen, je bent ervoor verzekerd bij de a.s.r.! Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade aan andermans zaken én voor letselschade. De zakelijke bestelautoverzekering van a.s.r. is uniek vanwege de no blaim, no claim regeling. Voor de bouw is er de bouw- en montageverzekering die zorgen dat je bouwprojecten verzekerd zijn tegen brand, storm, diefstal, vandalisme of constructiefouten.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioen

Met de AOV van a.s.r. verzeker je je eigen arbeidsongeschiktheid. Of je nu tijdelijk minder kunt werken vanwege rugklachten, of helemaal arbeidsongeschikt raakt door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte, a.s.r. zorgt voor jou. De verschillende AOV’s van a.s.r. zijn uitermate geschikt voor starters, ZZP’ers en grootaandeelhouders. 

Voor ondernemers die nog niet de stap willen wagen naar een arbeidsongeschiktheidsuitkering is er de Zorg voor Ondernemersverzekering. Deze zorgverzekering heeft een gratis Ondernemersmodule met dekkingen die je gezond en aan het werk houden én je verder helpen op het moment dat je onverwacht uitvalt. 

Bij a.s.r. vind je een pensioenregeling voor iedereen. Het Doenpensioen voor de starters tot het volledig op maat te maken Werknemers Pensioen voor het MKB en de grootzakelijke markt.

 

 

Voor welke branches is a.s.r. geschikt?

a.s.r. is voor alle branches geschikt. Voor kleine en grote ondernemers hebben ze specifieke verzekeringen.

 

Bespaar kosten met de koppeling tussen a.s.r. en Personeel en Salaris Online

Door een nauwe samenwerking met a.s.r. en onze ruime ervaring in het werken met de koppeling, hebben we deze vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren. Hierdoor bespaar je tijd wat jij weer in jouw onderneming kunt steken. Je betaalt alleen een eenmalig bedrag voor het tot stand brengen van de koppeling; er zijn dus géén terugkerende maandelijkse kosten hiervoor! 

 Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware Nmbrs  en a.s.r. heb je nauwkeurig inzicht in je loonkosten en kun je vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.