Koppeling AFAS

koppel Afas aan uw salarisadministratie

Werkt u met AFAS en wilt u dit koppelen aan Personeel en Salaris Online? Dat kan gemakkelijk! Onze ruime ervaring zorgen ervoor dat wij goed en snel een koppeling tot stand brengen zodat u verder kunt met ondernemen.

 

Wat is AFAS?

AFAS biedt meerdere software oplossingen voor èlke ondernemer. Met de AFAS software automatiseert en optimaliseert u de administratieve processen in uw organisatie. Dit brengt structuur, meer grip en groeikansen.

 

Voor zzp’ers en kleine ondernemers is er het compacte en toch complete AFAS SB+. Boekhouden, activa, btw-aangifte en bankkoppeling op één plek. 

 

Voor het kleinbedrijf is er ERP Direct. Hiermee zijn de meest voorkomende bedrijfsprocessen voor u ingericht, zoals de boekhouding, CRM en sales, projectmanagement en autorisaties, alles in één. Het enige dat nog mist is uw eigen data.

 

Het MKB is geholpen met de ERP-software voor het MKB. U heeft de keuze tussen alleen HRM & Payroll voor het MKB of ERP Compleet met ook CRM, financieel, ordermanagement, projecten, uren en workflows.

 

Voeg daar onze Personeel een Salaris Online aan toe en u heeft alles op één plek! 

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en AFAS

Uw administratie volledig onder controle met de combinatie van AFAS en Personeel en Salaris Online. Meer heeft u niet nodig.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar uw financiële administratie in AFAS.

Voor wie is AFAS en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

AFAS is geschikt voor bijna alle branches. Om een paar voorbeelden te noemen: accountancy, afvalverwerking, architecten en de bouw, beveiligingsbranche, cultuur en recreatie, facilitaire dienstverlening, gezondheidszorg, flexbranche, handel en retail, ICT, horeca, industrie en productie, mobiliteit en transport, onderwijs, overheid en publieke sector, service en onderhoud, sport, theaters en zakelijke dienstverlening.

 

 

Hoe werkt de koppeling tussen AFAS en de salarissoftware Personeel en Salaris Online? 

Door de koppeling te maken tussen onze salarissoftware Personeel en Salaris Online (Nmbrs) en AFAS worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Zo wordt er bijvoorbeeld enkele dagen na de salarisverwerking automatisch een loonjournaalpost geboekt in uw boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat u zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

 

Van de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in één keer kunt betalen in uw bankprogramma. U kunt zelf eenvoudig de gewenste betaaldatum aanpassen. Ook heeft u de keuze uit het wel of niet laten uitgesplitst van de salarisuitbetalingen op uw bankafschrift.

Bespaar kosten met de koppeling tussen AFAS en Personeel en Salaris Online

Door onze ruime ervaring met het werken met de software van AFAS en onze nauwe samenwerking met het bedrijf, hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren. Hierdoor bespaart u tijd wat u weer in uw onderneming kunt steken. U betaalt alleen een eenmalig bedrag voor het tot stand brengen van de koppeling; er zijn dus géén terugkerende maandelijkse kosten vanuit ons! 

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware Nmbrs en AFAS worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Hierdoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw loonkosten en kunt u vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

Jazeker, dat is mogelijk bij de koppeling met AFAS en Personeel en Salaris Online. Met aparte kostenplaatsen houd je nog beter grip op je cijfers.

Niets! Onze software stuurt de journaalpost direct door naar AFAS zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Jazeker. De koppeling tussen AFAS en Personeel en Salaris Online is goed en snel te maken. Hierdoor worden ook alle loonkosten direct in jouw administratie verwerkt. Omdat beide systemen met elkaar communiceren, zijn de gegevens altijd gelijk en up-to-date.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.