Koppeling ArboNed

Koppel ArboNed aan uw salarisadministratie

Koppel ArboNed aan je salarisadministratie

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse verzuimsoftware. Zo ook met ArboNed.

 

Door de koppeling tussen jouw salarissoftware en ArboNed worden verzuim XML berichten en bepaalde wijzigingen in werknemersgegevens automatisch verzonden naar ArboNed. Denk bijvoorbeeld aan gegevens van een nieuwe medewerker, wijzigingen in het dienstverband en het contract, wijzigingen in het rooster en nog meer.

 

De koppeling zorgt ervoor dat jij en ArboNed zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebben!

Voordelen van deze koppeling

Het gemak: de werknemersgegevens hoeven niet handmatig in de verzuimadministratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt bij ArboNed.

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen uw salarissoftware en ArboNed

ArboNed is een van de grootste dienstverleners voor verzuim in diverse branches in Nederland.

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratie software en ArboNed voorkom je dubbele invoer, werk je efficiënter en bespaar je kostbare tijd. Je hebt altijd de meest actuele gegevens bij de hand.

Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Van Winssen Personeel en Salaris innoveert constant op het gebied van personeels- en salarisadministratie en bijbehorende software. Op deze manier zorgen we er, samen met jou, voor dat jouw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt.