Koppeling ArboNed

Koppel ArboNed aan uw salarisadministratie

Koppel ArboNed aan uw salarisadministratie

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse verzuimsoftware. Zo ook met ArboNed.

 

Door de koppeling tussen uw salarissoftware en ArboNed worden verzuim XML berichten en bepaalde wijzigingen in werknemersgegevens automatisch verzonden naar ArboNed. Denk bijvoorbeeld aan gegevens van een nieuwe medewerker, wijzigingen in het dienstverband en het contract, wijzigingen in het rooster en nog meer.

 

De koppeling zorgt ervoor dat u en ArboNed zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebben!

Voordelen van deze koppeling

Het gemak: de werknemersgegevens hoeven niet handmatig in uw verzuimadministratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt bij ArboNed.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen uw salarissoftware en ArboNed

ArboNed is een van de grootste dienstverleners voor verzuim in diverse branches in Nederland.

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratie software en ArboNed voorkomt u dubbele invoer, werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. U heeft altijd de meest actuele gegevens bij de hand.

Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Van Winssen Personeel en Salaris innoveert constant op het gebied van personeels- en salarisadministratie en bijbehorende software. Op deze manier zorgen we er, samen met u, voor dat uw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt.