Koppeling Atimo

Koppel Atimo met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Atimo. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

De softwareoplossing van Atimo (genaamd Saphir), richt zich op urenmanagement, toegangsmanagement, planning, kostenplaats- en project- en werkorder-registratie.

Atimo is actief in een groot aantal branches. Denk hierbij aan de maakindustrie (voeding, metaal, sierteelt, groenten & fruit etc.), transport & logistiek, overheidsinstellingen/non-profit organisaties, ziekenhuizen en offshorebedrijven.

Voordelen van deze koppeling

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Atimo verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Atimo en onze salarisadministratiesoftware

De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de diensten, verlof, verzuim, uren, toeslagen en declaraties wordt vanuit Atimo automatisch in Personeel en Salaris Online (Nmbrs) ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie.

 

Geen gedoe meer met Excel sheets of handmatige acties, maar een koppeling die automatisch gegevens verstuurt naar de salarisadministratie!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.