Koppeling Booq

koppel booq met uw salarisadministratie

Koppel Booq met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gewerkte uren van uw werknemers niet handmatig hoeft in te voeren, maar met één klik verstuurd naar uw salarisverwerker. Door het tijdsregistratie- en kassasysteem Booq te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Booq.

 

Booq is een veel gebruikt personeelsplanningssysteem in horeca- en recreatie ondernemingen en retail in Nederland. Door een nauwe samenwerking met Booq hebben we de koppeling zo ingericht, dat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Booq.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Booq verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Booq en uw salarisadministratiesoftware

Omdat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt, is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Dat is hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen Booq en onze salarissoftware. De gegevens van nieuwe medewerkers en wijzigingen in de gegevens van medewerkers worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt in uw planningssysteem Booq. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen automatisch vanuit Booq in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in uw salarisadministratie. Dit wordt voor u volledig geautomatiseerd!

 

Onze koppeling met Booq: sneller werken

U heeft geen dubbele vastlegging meer en u werkt altijd met de meest actuele gegevens. De informatiestroom loopt dus twee kanten op. Van Winssen Personeel en Salaris past al jaren de koppeling met Booq toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Wilt u tijd besparen op uw salarisadministratie door onze koppeling met Booq? Neem contact met ons op of vraag direct online uw offerte aan.