Koppeling Booq

koppel booq en kies voor salarisadministratie uitbesteden

Koppel je urenregistratie in Booq aan je salarisadministratie en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen je graag met de koppeling met onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

 

Wat is Booq?

Booq Personeelsplanner is een personeelsplanner en een urenregistratiesysteem. Hiermee kun je eenvoudig je werknemers inroosteren en hou je grip op je personeelskosten. De personeelsplanner is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je regelt je planning op basis van beschikbaarheid en budget en ziet in één oogopslag hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet. Bijsturen is eenvoudig en wijzigingen voer je direct door wanneer dit nodig is. Hiermee voorkom je verrassingen en hou je grip op je personeelskosten.

 

Naast het plannen kan het systeem ook gebruikt worden voor het registreren van de aanwezigheid en de gewerkte uren van je werknemers. Met het volledig geïntegreerde kloksysteem NOA, klokken medewerkers vliegensvlug in en uit. Door het scannen van een persoonlijke kaart zoals een bankpas of een OV-chipkaart worden de werktijden automatisch geregistreerd voor de urenregistratie. Wel persoonlijk en niet privacygevoelig.

 

Voor wie is Booq en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

Booq Personeelsplanner is een onderdeel van Booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Zij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, zorg en welzijn en horeca. Voor bedrijven van 5 tot 500 werknemers geeft Booq inzicht in uw budget, de geplande uren en beschikbare werknemers.

 

Met de Booq Personeelsplanner heb je inzicht in het aantal klanten, orders, patiënten en bezoekers, maar ook in de beschikbaarheid van je werknemers, de loonkosten, de weersverwachting en de aankomende evenementen. Wanneer er iets verandert in één van deze zaken, pas je snel de planning hierop. Je zorgt ervoor dat de planning altijd bij de werkelijkheid past en beheerst je loonkosten.

Voordelen van de koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online

Werknemersgegevens voer je slechts op één plaats in: de salarissoftware. De koppeling verwerkt deze gegevens automatisch in Booq. Dit bespaart je tijd en zorgt dat de gegevens in beide systemen altijd overeenkomen.

De volledige urenregistratie, ook de onregelmatige en overuren, wordt automatisch vanuit Booq verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in jouw salarisadministratie. Minder werk en altijd accuraat!

Met de software van Booq Personeelsplanner heb je eenvoudig en snel inzicht in je budget, de loonkosten en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Geen verrassingen, want je kunt plannen op basis van budget en loonkosten!

Hoe werkt de Booq Personeelsplanner en de koppeling met de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Volledig geautomatiseerd en altijd accuraat!

 

Alle gegevens van je werknemers, zoals naam, adres, woonplaats, contracten en salarisgegevens haalt Booq volledig automatisch uit de personeelsadministratie software Personeel en Salaris Online (Nmbrs). Hierdoor voer je de gegevens van je werknemers slechts op één plaats in, zijn de gegevens in Booq en de salarissoftware altijd gelijk en kunnen er geen fouten of verschillen tussen de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens verwerk je in de salarissoftware en deze wordt automatisch aangepast in Booq.

 

Daarna maak je in Booq Personeelsplanner eenvoudig de planning. Deze is gemaakt om makkelijk en snel te kunnen plannen. Met het handige drag- en dropsysteem sleep je de gewenste werknemers eenvoudig naar de juiste plekken in het rooster. Je ziet in één oogopslag welke werknemers beschikbaar zijn en kunt plannen op basis van dag-, week-, maand- en jaarbudgetten. Zelfs de actuele weersvoorspelling is zichtbaar in het systeem waardoor je hier snel je planning op kunt aanpassen.

 

Is er een nieuwe dienst beschikbaar? Medewerkers ontvangen meteen een notificatie, waardoor je personeelsplanning snel rond is. Ook hun rooster of een wijziging in de planning ontvangen de medewerkers via een melding vanuit de app. Medewerkers kunnen zelf in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen en verlof aanvragen. De gewerkte uren worden geregistreerd door het in- en uitklokken van de werknemers via het NOA-kloksysteem. Deze zijn direct zichtbaar in Booq. Zelf kun je de gewerkte uren nog handmatig aanpassen.

 

Aan het eind van een periode verzend je de gewerkte uren met één klik vanuit Booq naar de salarissoftware van Van Winssen Personeel en Salaris. Eventuele ziekte-uren, toeslag-uren en verlofuren worden direct meegenomen. Wij verzorgen voor jou de salarisverwerking op basis van de door jou doorgestuurde uren en de salarisstroken staan weer voor je klaar. Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

 

Omdat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt, is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Dat is hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen Booq en onze salarissoftware. De gegevens van nieuwe medewerkers en wijzigingen in de gegevens van medewerkers worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt in uw planningssysteem Booq. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen automatisch vanuit Booq in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in jouw salarisadministratie. Dit wordt voor jou volledig geautomatiseerd!

De koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online: altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Booq en

Personeel en Salaris Online

 

Omdat je grip hebt op je budget en de loonkosten, zie je direct waar je kunt besparen. Vooraf kun je inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Omdat je gegevens van werknemers en gewerkte uren niet meer dubbel of handmatig hoeft in te voeren, bespaar je veel tijd! Jouw en onze administratie zijn altijd gelijk en actueel!

 

Omdat we veel ervaring hebben met de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en Personeel en Salaris Online (van Nmbrs) kunnen wij de koppeling snel en relatief goedkoop voor u realiseren. Door de tijdsbesparing heb je deze zo terugverdiend. Voor de inrichting van de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en onze salarissoftware vragen wij een eenmalig bedrag. Van ons uit komen daar geen periodieke kosten bovenop.

 

Met het gebruik van Booq Personeelsplanner en de koppeling met Personeel en Salaris Online, kun je 25% van je tijd op administratieve taken besparen!

De werknemersgegevens kunnen automatisch vanuit de salarisadministratie aan Booq Personeelsplanner van Eijsink worden gekoppeld. Denk aan de NAW gegevens, de contractgegevens en de salarisgegevens. Wijzigingen in deze werknemersgegevens, de contracten en de salarisgegevens worden automatisch bijgewerkt in de personeelsplanner van Eijsink. Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verzuimuren worden vanuit Booq Personeelsplanner met één druk op de knop verstuurd naar de salarisadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. Als ervaren partner van Eijsink kan Van Winssen Personeel en Salaris dat vlot realiseren. Vraag hier een offerte op.

Jazeker! Gewerkte uren en bijvoorbeeld ziekte- en vakantie-uren worden dan met één druk op de knop verzonden en gekoppeld aan de loonadministratie. Maar ook berekende toeslagen voor het werken bijvoorbeeld tijdens feestdagen en nachtdiensten worden automatisch toegepast. De koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten in de loonadministratie. Van Winssen Personeel en Salaris is al jaren partner van Dyflexis en is zeer ervaren in het koppelen van Booq Personeelsplanner  met de loonadministratie. Vraag hier een offerte op.

Je kunt Booq Personeelsplanner koppelen met de salarisadministratie. Dat scheelt heel veel werk omdat de medewerkergegevens over en weer automatisch worden bijgewerkt. Ook contractgegevens, salarisgegevens en uren hoef je voortaan nog maar op één plek te wijzigen.

Ook omdat Van Winssen Personeel en Salaris partner is van Dyflexis (de leverancier van Booq Personeelsplanner) kan de koppeling met de salarisadministratie vlot en tegen lage kosten worden gelegd.

Meer informatie over de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en de salarisadministratie, vind je ook op de site van Booq en op Personeelensalaris.nl .

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.