Koppeling Booq

koppel booq met uw salarisadministratie

Koppel uw urenregistratie in Booq aan uw salarisadministratie en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen u graag met de koppeling met onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

 

Wat is Booq?

Booq Personeelsplanner is een personeelsplanner en een urenregistratiesysteem. Hiermee kunt u eenvoudig uw werknemers inroosteren en houdt u grip op uw personeelskosten. De personeelsplanner is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. U regelt uw planning op basis van beschikbaarheid en budget en ziet in één oogopslag hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet. Bijsturen is eenvoudig en wijzigingen voert u direct door wanneer dit nodig is. Hiermee voorkomt u verrassingen en houdt u grip op uw personeelskosten.

 

Naast het plannen kan het systeem ook gebruikt worden voor het registreren van de aanwezigheid en de gewerkte uren van uw werknemers. Met het volledig geïntegreerde kloksysteem NOA, klokken medewerkers vliegensvlug in en uit. Door het scannen van een persoonlijke kaart zoals een bankpas of een OF-chipkaart worden de werktijden automatisch geregistreerd voor de urenregistratie. Wel persoonlijk en niet privacygevoelig.

 

Voor wie is Booq en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

Booq Personeelsplanner is een onderdeel van Booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Zij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, zorg en welzijn en horeca. Voor bedrijven van 5 tot 500 werknemers geeft Booq inzicht in uw budget, de geplande uren en beschikbare werknemers.

 

Met de Booq Personeelsplanner heeft u inzicht in het aantal klanten, orders, patiënten en bezoekers, maar ook in de beschikbaarheid van uw werknemers, de loonkosten, de weersverwachting en de aankomende evenementen. Wanneer er iets verandert in één van deze zaken, past u snel de planning hierop. U zorgt ervoor dat de planning altijd bij de werkelijkheid past en beheerst uw loonkosten.

Voordelen van de koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online

Uw werknemersgegevens voert u slechts op één plaats in: de salarissoftware. De koppeling verwerkt deze gegevens automatisch in Booq. Dit bespaart u tijd en zorgt dat de gegevens in beide systemen altijd overeenkomen.

Uw volledige urenregistratie, ook uw onregelmatige en overuren, wordt automatisch vanuit Booq verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Minder werk en altijd accuraat!

Met de software van Booq Personeelsplanner heeft u eenvoudig en snel inzicht in uw budget, de loonkosten en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Geen verrassingen, want u kunt plannen op basis van budget en loonkosten!

Hoe werkt de Booq Personeelsplanner en de koppeling met de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Volledig geautomatiseerd en altijd accuraat!

 

Alle gegevens van uw werknemers, zoals naam, adres, woonplaats, contracten en salarisgegevens haalt Booq volledig automatisch uit de personeelsadministratie software Personeel en Salaris Online (Nmbrs). Hierdoor voert u de gegevens van uw werknemers slechts op één plaats in, zijn de gegevens in Booq en de salarissoftware altijd gelijk en kunnen er geen fouten of verschillen tussen de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens verwerkt u in de salarissoftware en deze wordt automatisch aangepast in Booq.

 

Daarna maakt u in Booq Personeelsplanner eenvoudig de planning. Deze is gemaakt om makkelijk en snel te kunnen plannen. Met het handige drag- en dropsysteem sleept u de gewenste werknemers eenvoudig naar de juiste plekken in het rooster. U ziet in één oogopslag welke werknemers beschikbaar zijn en kunt plannen op basis van dag-, week-, maand- en jaarbudgetten. Zelfs de actuele weersvoorspelling is zichtbaar in het systeem waardoor u hier snel uw planning op kunt aanpassen.

 

Is er een nieuwe dienst beschikbaar? Medewerkers ontvangen meteen een notificatie, waardoor uw personeelsplanning snel rond is. Ook hun rooster of een wijziging in de planning ontvangen de medewerkers via een melding vanuit de app. Medewerkers kunnen zelf in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen en verlof aanvragen. De gewerkte uren worden geregistreerd door het in- en uitklokken van de werknemers via het NOA-kloksysteem. Deze zijn direct zichtbaar in Booq. Zelf kunt u de gewerkte uren nog handmatig aanpassen.

 

Aan het eind van een periode verzendt u de gewerkte uren met één klik vanuit Booq naar de salarissoftware van Van Winssen Personeel en Salaris. Eventuele ziekte-uren, toeslag-uren en verlofuren worden direct meegenomen. Wij verzorgen voor u de salarisverwerking op basis van de door u doorgestuurde uren en de salarisstroken staan weer voor u klaar. Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

 

Omdat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt, is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Dat is hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen Booq en onze salarissoftware. De gegevens van nieuwe medewerkers en wijzigingen in de gegevens van medewerkers worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt in uw planningssysteem Booq. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen automatisch vanuit Booq in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in uw salarisadministratie. Dit wordt voor u volledig geautomatiseerd!

De koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online: altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Booq en

Personeel en Salaris Online

 

Omdat u grip heeft op uw budget en de loonkosten, ziet u direct waar u kunt besparen. Vooraf kunt u inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Omdat u gegevens van werknemers en gewerkte uren niet meer dubbel of handmatig hoeft in te voeren, bespaart u veel tijd! Uw en onze administratie zijn altijd gelijk en actueel!

 

Omdat we veel ervaring hebben met de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en Personeel en Salaris Online (van Nmbrs) kunnen wij de koppeling snel en relatief goedkoop voor u realiseren. Door de tijdsbesparing heeft u deze zo terugverdiend. Voor de inrichting van de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en onze salarissoftware vragen wij een eenmalig bedrag. Van ons uit komen daar geen periodieke kosten bovenop.

 

Met het gebruik van Booq Personeelsplanner en de koppeling met Personeel en Salaris Online, kunt u 25% van uw tijd op administratieve taken besparen!

Ja zeker! Gewerkte uren en andere urensoorten, zoals ziekte- en vakantieuren worden in één keer worden gekoppeld. Maar ook berekende toeslagen voor het werken bijvoorbeeld tijdens feestdagen en nachtdiensten worden automatisch toegepast en kunnen eventueel tot op individueel medewerkersniveau ingesteld worden. Van Winssen Personeel en Salaris werkt al jaren met de software van Nmbrs en is zeer ervaren in de koppeling met Booq.

Booq Personeelsplanner wordt veel gebruikt in de branches horeca, retail, leisure en zorg en welzijn. Dit zijn ook branches waarin Van Winssen Personeel en Salaris zeer ervaren is. Twee specialisten in één koppeling! Lees over de verschillende branches op de site van Booq.

Meer informatie over de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en Personeel en Salaris Online (Nmbrs), vindt u ook op de site van Booq en op Personeelensalaris.nl .

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.