Koppeling Booq

koppel booq en kies voor salarisadministratie uitbesteden

Een koppeling met het softwaresysteem Booq Personeelsplanner neemt je veel werk uit handen. Je maakt namelijk gebruik van één systeem. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt. Zo voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter én bespaart zo kostbare tijd.

 

De informatiestroom tussen de twee systemen werkt twee kanten op. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Wijzigingen in de gegevens van medewerkers stuurt  Personeel en Salaris Online door naar jouw planningssysteem Booq. De automatische verwerking, bespaart jou veel tijd.

 

Informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren verwerkt Booq automatisch in Personeel en Salaris Online. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in jouw salarisadministratie. Simpel en snel! 

Voordelen van de koppeling

Veilig en automatisch doorsturen van gegevens

Eenvoudig en snel inzicht in je budget en loonkosten

Volledige geautomatiseerde urenregistratie

Voorkomt dubbele vastlegging

Rechtstreekse verwerking in salarisadministratie

Bespaart jou veel tijd

Werking van de Koppeling Booq Personeelsplanner – Personeel en Salaris Online

 

Booq haalt alle gegevens van je werknemers volledig automatisch uit de personeelsadministratie software Personeel en Salaris Online. Gegevens van de medewerker kunnen zijn: naam, adres, woonplaats, contracten en salarisgegevens. Je voert de gegevens van je werknemers slechts op één plaats in. De gegevens in Booq en de salarissoftware zijn zo altijd gelijk. Door de koppeling kunnen geen fouten of verschillen tussen de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens verwerk je in de salarissoftware en deze wordt automatisch aangepast in Booq.

Daarna maak je in Booq Personeelsplanner eenvoudig de planning. Deze tool is gemaakt om snel te kunnen plannen. Met het handige drag- en dropsysteem sleep je de gewenste werknemers  naar de juiste plekken in het rooster. Je ziet in één oogopslag welke werknemers beschikbaar zijn en kunt plannen op basis van dag-, week-, maand- en jaarbudgetten. Zelfs de actuele weersvoorspelling is zichtbaar in het systeem waardoor je hier snel je planning op kunt aanpassen.

 

Wanneer er een nieuwe dienst beschikbaar is, ontvangen medewerkers een notificatie. Hierdoor is je personeelsplanning snel rond. Hun rooster of een wijziging in de planning ontvangen de medewerkers ook via een melding vanuit de app. Medewerkers kunnen zelf in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen en verlof aanvragen. Door middel van het in- en uitklokken registreert het NOA-kloksysteem de gewerkte uren. Vervolgens staan deze direct in Booq. Als werkgever is het mogelijk om de gewerkte uren handmatig aan te passen.

 

Aan het eind van een periode verzend je de gewerkte uren. Met één klik gaan deze vanuit Booq naar de salarissoftware van Van Winssen Personeel en Salaris. Eventuele ziekte-uren, toeslag-uren en verlofuren worden direct meegenomen.

 

Meer over Booq

Booq Personeelsplanner is een personeelsplanner en een urenregistratiesysteem. Hiermee kun je eenvoudig je werknemers inroosteren en hou je grip op je personeelskosten. De personeelsplanner is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je regelt je planning op basis van beschikbaarheid en budget. Je ziet in één oogopslag hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet. Bijsturen is eenvoudig en wijzigingen voer je direct door. Hiermee voorkom je verrassingen en houd je grip op je personeelskosten.

 

Daarnaast gebruik je het systeem voor het registreren van de aanwezigheid en de gewerkte uren van je werknemers. Met het volledig geïntegreerde kloksysteem, NOA, klokken medewerkers vliegensvlug in en uit. Het automatisch registreren van de werktijden gebeurt door het scannen van een persoonlijke kaart, zoals een bankpas of een OV-chipkaart. Wel persoonlijk en niet privacygevoelig.

 

Koppeling geschikt voor …

Booq Personeelsplanner is een onderdeel van Booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Zij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, zorg en welzijn en horeca. Voor bedrijven van 5 tot 500 werknemers geeft Booq inzicht in jouw eigen budget, de geplande uren en beschikbare werknemers.

 

Met Booq Personeelsplanner heb je inzicht in het aantal klanten, orders, patiënten en bezoekers, maar ook in de beschikbaarheid van je werknemers, de loonkosten, de weersverwachting en de aankomende evenementen. Wanneer er iets verandert in één van deze zaken, pas je snel de planning hierop aan. Je zorgt ervoor dat de planning altijd bij de werkelijkheid past. Tegelijkertijd heb je hierdoor zelf invloed op je loonstroken.

De koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online: altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We laten je graag de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zien.

Bespaar kosten

 

Omdat je grip hebt op je budget en de loonkosten, zie je direct waar je kunt besparen. Vooraf kun je inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Omdat je gegevens van werknemers en gewerkte uren niet meer dubbel of handmatig hoeft in te voeren, bespaar je veel tijd! Jouw en onze administratie zijn altijd gelijk en actueel!

 

We hebben veel ervaring met de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en Personeel en Salaris Online (van Nmbrs). Hierdoor kunnen wij de koppeling snel en relatief goedkoop voor je realiseren. Door de tijdsbesparing heb je de minimale investering zo terugverdiend. Voor de inrichting van de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en onze salarissoftware vragen wij een eenmalig bedrag. Van ons uit komen daar geen periodieke kosten bovenop.

 

Met het gebruik van Booq Personeelsplanner en de koppeling met Personeel en Salaris Online, kun je 25% van je tijd op administratieve taken besparen!

De werknemersgegevens kunnen automatisch vanuit de salarisadministratie aan Booq Personeelsplanner van Eijsink worden gekoppeld. Denk aan de NAW gegevens, de contractgegevens en de salarisgegevens. Wijzigingen in deze werknemersgegevens, de contracten en de salarisgegevens worden automatisch bijgewerkt in de personeelsplanner van Eijsink. Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verzuimuren worden vanuit Booq Personeelsplanner met één druk op de knop verstuurd naar de salarisadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. Als ervaren partner van Eijsink kan Van Winssen Personeel en Salaris dat vlot realiseren. Vraag hier een offerte op.

Jazeker! Gewerkte uren en bijvoorbeeld ziekte- en vakantie-uren worden dan met één druk op de knop verzonden en gekoppeld aan de loonadministratie. Maar ook berekende toeslagen voor het werken bijvoorbeeld tijdens feestdagen en nachtdiensten worden automatisch toegepast. De koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten in de loonadministratie. Van Winssen Personeel en Salaris is al jaren partner van Dyflexis en is zeer ervaren in het koppelen van Booq Personeelsplanner  met de loonadministratie. Vraag hier een offerte op.

Je kunt Booq Personeelsplanner koppelen met de salarisadministratie. Dat scheelt heel veel werk omdat de medewerkergegevens over en weer automatisch worden bijgewerkt. Ook contractgegevens, salarisgegevens en uren hoef je voortaan nog maar op één plek te wijzigen.

Ook omdat Van Winssen Personeel en Salaris partner is van Dyflexis (de leverancier van Booq Personeelsplanner) kan de koppeling met de salarisadministratie vlot en tegen lage kosten worden gelegd.

Meer informatie over de koppeling tussen Booq Personeelsplanner en de salarisadministratie, vind je ook op de site van Booq en op Personeelensalaris.nl .

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.