Koppeling CAObase 2Xplain

Koppel CAObase van 2Xplain met uw salarisadministratie

Met de automatische cao-koppelingen met de uitgebreide CAObase van 2Xplain, bent u altijd op de hoogte van wijzigingen in de cao’s en andere regelingen die voor u en/of uw klanten van toepassing zijn. Dat kan door middel van een directe koppeling (API) tussen Nmbrs® en de CAObase van salarisspecialist 2Xplain.

 

Niet alleen de cao’s die in uw salarisadministraties zijn opgenomen, maar ook aan die cao’s gerelateerde cao’s of regelingen (pensioen, Paww, fondsen) worden in CAObase automatisch aangemerkt als “Mijn cao’s”. Dat zijn dus de voor u relevante cao’s en regelingen. Daar hoeft u niets voor te doen.

 

Als in CAObase een wijziging wordt doorgevoerd, ontvangt u daarover dezelfde avond een e-mail-alert. In die e-mail wordt vermeld voor welke van uw relaties die melding relevant is.

Voordelen van deze koppeling

Wijzigingen meteen en op maat in uw e-mailbox

Maandelijkse mutaties op maat in één overzicht.

Toegang tot meer vakinformatie in de 2Xplain PayRoll Kennisbank.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.