Koppeling a.s.r., voorheen De Amersfoortse

Koppel a.s.r. aan uw salarisadministratie

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse software. Zo ook met de verzekeringssoftware van a.s.r..

 

Heeft u een verzekering bij a.s.r.? Dan kunnen wij uw salarisadministratie koppelen aan de verzekeringsadministratie van De Amersfoortse voor uw Verzuim- en WIA-verzekering. En hier zijn we trots op!

 

Wijzigingen van medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online in het administratiepakket van De Amersfoortse gezet. Zo bent u altijd goed verzekerd.

Koppel de Amersfoortse aan uw salarisadministratie

Voordelen van deze koppeling

Wijzigingen van medewerkersgegevens en salarissen worden één keer per maand automatisch in de administratie van De Amersfoortse overgezet en verwerkt in uw verzekering(en).

Uw werknemers die zijn opgenomen in de salarisadministratie zijn altijd verzekerd.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Gemak

Wij maken de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en De Amersfoortse. Daarna worden de wijzigingen van medewerkersgegevens, salariswijzigingen en in- en uitdiensttredingen één keer per maand automatisch in de administratie van De Amersfoortse overgezet en verwerkt in uw verzekering(en).

 

Het is dus niet meer nodig om deze gegevens handmatig in te voeren bij De Amersfoortse. Dit betekent dat al uw medewerkers die in uw salarisadministratie zijn opgenomen, altijd meeverzekerd zijn. Bij een ziekmelding is er geen onduidelijkheid meer of de medewerker wel of niet aangemeld is.

 

Wel zo makkelijk!

 

Minder kans op fouten

Staan de gegevens goed in het Personeel en Salaris Online? Dan staan ze ook goed in het administratiesysteem van De Amersfoortse. De kans op fouten wordt hierdoor aanzienlijk verkleind.