Koppeling Dialog

Een koppeling met het softwaresysteem Dialog neemt je veel werk uit handen, omdat je gebruik maakt van één systeem. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt (denk hierbij aan medewerkers, evaluaties en beoordelingen). Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

De koppeling met Dialog kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. De koppeling met jouw softwaresysteem is vlot en tegen lage kosten te realiseren, dankzij onze ruime ervaring. Direct tijdwinst voor jou!

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

Voordelen van deze koppeling

Veilig en automatisch doorsturen van gegevens

Twee vaste aanspreekpunten van Van Winssen Personeel en Salaris

Voorkomt dubbele vastlegging

Bespaart jou veel tijd

Beide systemen altijd accuraat, actueel en gelijk

Rechtstreekse verwerking in salarisadministratie

Meer over Dialog

 

Met het online platform van Dialog verandert u de HR-cyclus van een ‘administratief moetje’ naar een continue dialoog. Dit verhoogt de performance en betrokkenheid, versnelt groei en ontwikkeling en bespaart kostbare tijd. Daarnaast is Dialog verrassend simpel en compleet.

 

Organisaties zetten Dialog in om medewerkers, leidinggevenden en HR te ondersteunen bij het goede gesprek over doelen en ontwikkeling. Dialog stimuleert de continue dialoog door te focussen op doelen, effectieve feedback mogelijk te maken, te zorgen voor efficiënte en eerlijke beoordelingen en door u realtime inzicht te geven, op elk moment van de dag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.