Koppeling Dialog

Koppel Dialog met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse HR-softwaresystemen. Zo ook met Dialog. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Met het online platform van Dialog verandert u de HR-cyclus van een ‘administratief moetje’ naar een continue dialoog. Dit verhoogt de performance en betrokkenheid, versnelt groei en ontwikkeling en bespaart kostbare tijd. Daarnaast is Dialog verrassend simpel en compleet.

Organisaties zetten Dialog in om medewerkers, leidinggevenden en HR te ondersteunen bij het goede gesprek over doelen en ontwikkeling. Dialog stimuleert de continue dialoog door te focussen op doelen, effectieve feedback mogelijk te maken, te zorgen voor efficiënte en eerlijke beoordelingen en door u realtime inzicht te geven, op elk moment van de dag.

Voordelen van deze koppeling

De HR-gegevens wordt automatisch vanuit Dialog verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Dialog en onze salarisadministratiesoftware

De koppeling tussen Dialog en Personeel en Salaris Online (Nmbrs) zorgt ervoor dat alle medewerkers in Personeel en Salaris Online automatisch worden ingeladen in Dialog. Daarnaast worden evaluaties/beoordelingen van medewerkers automatisch vanuit Dialog ingeladen in het personeelsdossier in Personeel en Salaris Online. Zo voorkom je een dubbele administratie en bespaar je kostbare tijd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.