Koppeling e-Boekhouden.nl

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware

Koppeling e-Boekhouden.nl met jouw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris heeft een koppeling met e-Boekhouden. Op deze manier zorgen we er, samen met jou, voor dat jouw online salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt in je boekhouding.

 

 

Onze gebruiksvriendelijke oplossing voor salarisadministratie uitbesteden is eenvoudig te koppelen met e-Boekhouden.nl.

 

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en e-Boekhouden.nl worden de loonkosten automatisch ingelezen in je financiële pakket. Zo wordt er bijvoorbeeld enkele dagen na de salarisverwerking automatisch een loonjournaalpost geboekt in je boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat je zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in e-Boekhouden.nl .

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen jouw salarisadministratie en e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een veelgebruikt software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door onze ervaring in het werken met de koppeling met e-Boekhouden.nl , hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

 

Door de koppeling tussen je salarisadministratie en e-Boekhouden.nl worden de loonkosten automatisch ingelezen in je financiële softwarepakket. Hierdoor heb je nauwkeurig inzicht in je loonkosten en kun je vlot afgewogen strategische keuzes maken.

 

 

Koppeling met je bank

Voor de betalingen aan je medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee je de betaalopdrachten in 1 keer kunt betalen in je bankprogramma. De gewenste betaaldatum kun je eenvoudig aanpassen. Je hebt de keuze of je wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op je bankafschrift.