Koppeling e-Boekhouden.nl

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware

Koppeling e-Boekhouden.nl

 

Een koppeling met het softwaresysteem e-Boekhouden.nl neemt je veel werk uit handen. Je maakt namelijk gebruik van één systeem. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

De informatiestroom tussen de twee systemen werkt twee kanten op. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. De loonkosten worden automatisch ingelezen in jouw financiële softwarepakket e-Boekhouden.nl. De automatische verwerking, bespaart jou veel tijd.

 

De koppeling met e-Boekhouden.nl kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. Wij hebben ruime ervaring met de koppeling met e-Boekhouden.nl. De koppeling met jouw financiële systeem is vlot en tegen lage kosten te realiseren. Direct tijdwinst voor jou!

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

Voordelen van deze koppeling

Veilig en automatisch verwerking van gegevens

voorkomt dubbele vastlegging

Beide systemen altijd accuraat, actueel en gelijk

Bespaart je veel tijd

Rechtstreekse verwerking in salarisadministratie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.

Meer over e-Boekhouden.nl

E-Boekhouden.nl is een veelgebruikt software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door onze ruime ervaring met de koppeling met e-Boekhouden.nl, hebben we deze vlot gerealiseerd en ingericht. De twee systemen kunnen hierdoor perfect met elkaar communiceren.

 

De koppeling tussen onze salarisadministratie-software en e-Boekhouden.nl zorgt dat de loonkosten automatisch in je financiële softwarepakket terecht komen. Hierdoor heb je nauwkeurig inzicht in je loonkosten. Daarnaast kun je vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

 

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar jouw e-Boekhouden.nl.

 

 

Koppeling met je bank

We maken een SEPA-betaalbestand voor de betalingen aan je medewerkers en de Belastingdienst. Hiermee kun je de betaalopdrachten in één keer betalen via je bankprogramma. De gewenste betaaldatum kun je zelf aanpassen. Je kunt zelf kiezen of de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst weergegeven worden op je bankafschrift.