Koppeling e-Boekhouden.nl

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware

Koppeling e-Boekhouden.nl met uw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris heeft een koppeling met e-Boekhouden. Op deze manier zorgen we er, samen met u, voor dat uw online salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt in uw boekhouding.

 

 

Onze gebruiksvriendelijke oplossing voor salarisadministratie uitbesteden is eenvoudig te koppelen met e-Boekhouden.nl.

 

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en e-Boekhouden.nl worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële pakket. Zo wordt er bijvoorbeeld enkele dagen na de salarisverwerking automatisch een loonjournaalpost geboekt in uw boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat u zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in e-Boekhouden.nl .

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen uw salarisadministratie en e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een veelgebruikt software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door onze ervaring in het werken met de koppeling met e-Boekhouden.nl , hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

 

Door de koppeling tussen uw salarisadministratie en e-Boekhouden.nl worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Hierdoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw loonkosten en kunt u vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

 

 

Koppeling met uw bank

Voor de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in 1 keer kunt betalen in uw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kunt u eenvoudig aanpassen. U heeft de keuze of u wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op uw bankafschrift.