Koppeling Eijsink

koppel Eijsink met uw salarisadministratie

Koppel Eijsink met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers slechts op één plaats hoeft in te voeren en dat uw software systemen met elkaar communiceren. Door het tijdsregistratie- en kassasysteem Eijsink te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Eijsink Kassasystemen.

 

Eijsink heeft met Booq een veel gebruikt softwaresysteem voor kassa en personeelsplanner in horeca- en recreatie ondernemingen en retail in Nederland. Door een nauwe samenwerking met Eijsink hebben we de koppeling zo ingericht, dat de twee systemen perfect met elkaar samenwerken en communiceren.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Booq van Eijsink.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Booq van Eijsink verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Automatische informatiestroom tussen Eijsink en uw salarisadministratiesoftware

Omdat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt, is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Dat is hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen Eijsink en onze salarissoftware. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren wordt automatisch vanuit Eijsink in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in uw salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online direct verwerkt in Eijsink.

 

Onze koppeling met Eijsink: sneller werken

De informatiestroom loopt dus twee kanten op. U heeft geen dubbele vastlegging meer en u werkt altijd met de meest actuele gegevens. Van Winssen Personeel en Salaris past al jaren de koppeling met Eijsink toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Wilt u tijd besparen op uw salarisadministratie door onze koppeling met Booq van Eijsink? Neem contact met ons op of vraag direct online uw offerte aan.