Koppeling Eijsink

koppel Eijsink met uw salarisadministratie

Koppel uw urenregistratie in Eijsink aan uw salarisadministratie en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen u graag met de koppeling met onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

 

Wie is Eijsink?

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren: dat regelt Eijsink van A tot Z. Zij willen ondernemen mooier maken, winstgevender en eenvoudiger. Zij zorgen voor dé verbindende schakel tussen u als ondernemer en uw klanten en leveranciers. Het is hun missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing.

 

Eijsink is actief in de branches leisure, horeca, retail. catering, sport en zorg en ontwikkelt software waarmee ondernemen gemakkelijker gemaakt wordt. Denk aan kassasystemen, personeelsplanning, barr- en keukenmanagement, tafelreserveringen en bestelsites. Van horeca tot catering, van leisure tot zorg: elke ondernemer kan bij Eijsink aankloppen.

 

Hoe werkt de online personeelsplanner van Eijsink?

Voor een optimale digitale personeelsplanning, biedt Eijsink de Booq Personeelsplanner aan. Hiermee regelt u voortaan in no time de optimale planning, een foutloze urenregistratie en een snelle loonadministratie! Dankzij het gebruiksvriendelijke drag- & dropsysteem plaatst u uw medewerkers eenvoudig op de juiste plekken in het rooster op basis van hun beschikbaarheid, competenties, contracturen of budgetten op basis van omzetprognoses, weersverwachting en aankomende events. Open diensten deelt u snel en eenvoudig via de app met de werknemers.

 

Het inzicht in de uren en kosten maken dat u eenvoudig strategisch plannen maakt en dus grip houdt op de kosten. Wanneer er iets verandert, past u snel de planning hierop aan. U zorgt ervoor dat de planning altijd bij de werkelijkheid past en beheerst uw loonkosten.

 

Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid de aanwezigheid en de gewerkte uren van uw werknemers te registreren. Met een volledig geïntegreerde kloksysteem klokken werknemers eenvoudig in en uit. De werktijden worden automatisch geregistreerd voor de urenregistratie. Eenvoudig, snel en tijdsbesparend!

Voordelen van deze koppeling

Uw volledige urenregistratie, inclusief uw overuren en onregelmatige uren, wordt automatisch vanuit de Booq Personeelsplanner van Eijsink verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Minder werk en altijd accuraat!

De gegevens van uw werknemers voert u slechts op één plaats in: onze salarissoftware. De koppeling verwerkt deze gegevens automatisch in de Booq Personeelsplanner van Eijsink. Dit bespaart u veel tijd en zorgt dat de gegevens in beide systemen altijd overeenkomen.

Met de software van Booq Personeelsplanner van Eijsink heeft u snel inzicht in uw budget, uw loonkosten en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Omdat u kunt plannen op basis van budget en loonkosten, voorkomt u verrassingen en tegevallers!

Hoe werkt de koppeling tussen de Personeelsplanner van Eijsink en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Voorkom dubbele registratie door deze koppeling en geniet van de voordelen

 

De informatiestroom tussen de twee systemen werkt twee kanten op, waardoor de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is. Dit is hét grote voordeel van de  geautomatiseerde koppeling tussen de Booq Personeelsplanner van Eijsink en onze salarissoftware!

 

Gegevens van nieuwe werknemers en wijzigingen in deze gegevens worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt in uw Personeelsplanner van Eijsink. Daarnaast worden alle gewerkte uren en dagen automatisch vanuit de Personeelsplanner in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in uw salarisadministratie: volledig voor u geautomatiseerd!

 

Uw nieuwe werknemers voert u dus slechts op één plaats in en de gegevens in de Personeelsplanner van Eijsink en de salarissoftware zijn altijd gelijk. Hierdoor kunnen er geen fouten of verschillen tussen de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens verwerkt u in de salarissoftware en deze wordt automatisch aangepast in de Personeelsplanner van Eijsink. Denk aan gegevens zoals namen, adressen, woonplaats, contracten en salarisgegevens: alles wordt volledig automatisch uit de personeelsadministratie software gehaald en verwerkt in de Personeelsplanner van Eijsink.

 

Daarna maakt u in de Booq Personeelsplanner van Eijsink eenvoudig uw planning. Met het handige drag- en dropsysteem sleept u de gewenste werknemers eenvoudig naar de openstaande plekken in het rooster. In één oogopslag ziet u welke werknemers beschikbaar zijn en kunt plannen op basis van de door u opgestelde budgetten.

 

Wanneer er een nieuwe dienst beschikbaar is,  ontvangen uw werknemers meteen een notificatie, waardoor uw personeelsplanning snel rond is. Ook het rooster of een wijziging hierin, ontvangen uw werknemers direct door melding vanuit de app. Werknemers kunnen zelf in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten met elkaar ruilen en hun verlof aanvragen. De gewerkte uren worden geregistreerd door het in- en uitklokken van de werknemers en zijn direct zichtbaar in de Personeelsplanner van Eijsink.

 

Aan het eind van een periode verzendt u de gewerkte uren met één klik vanuit de Personeelsplanner van Eijsink naar de salarissoftware van Van Winssen Personeel en Salaris. Alle gewerkteuren, ziekte-uren, toeslaguren en verlofuren worden direct meegenomen. Wij verzorgen voor u de salarisverwerking op basis van de door u doorgestuurde uren en de salarisstroken staan weer voor u klaar. Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen de Personeelsplanner van Eijsink en Personeel en Salaris Online

 

U ziet direct waar u kunt besparen op uw loonkosten, omdat u grip heeft op uw budget en de loonkosten. U kunt vooraf inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Omdat dubbel of handmatig invoeren van gegevens van werknemers en gewerkte uren niet meer niet meer hoeft, bespaart u veel tijd! Uw en onze administratie zijn altijd gelijk en actueel!

 

Omdat Van Winssen Personeel en Salaris veel ervaring heeft met de koppeling tussen de Booq Personeelsplanner van Eijsink en Personeel en Salaris Online (van Nmbrs), kunnen wij deze koppeling snel en relatief goedkoop voor u realiseren. Door de tijdsbesparing heeft u deze investering zo terugverdiend. Voor de inrichting van de koppeling tussen Personeelsplanner van Eijsink en onze salarissoftware vragen wij een eenmalig bedrag. Van ons uit komen daar geen periodieke kosten bovenop.

 

Met het gebruik van de Booq Personeelsplanner van Eijsink en de koppeling met Personeel en Salaris Online, kunt u tot wel 25% van uw tijd op administratieve taken besparen!

De werknemersgegevens worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online in de Booq Personeelsplanner van Eijsink geïmporteerd. Denk aan de NAW gegevens, de contractgegevens en de salarisgegevens. Wijzigingen in deze werknemersgegevens, de contracten en de salarisgegevens in de salarissoftware worden automatisch bijgewerkt in de personeelsplanner van Eijsink. Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verlofuren worden geëxporteerd vanuit Eijsink en met 1 druk op de knop verstuurd naar Personeel en Salaris Online.

Ja zeker! Van Winssen Personeel en Salaris heeft veel ervaring met het koppelen van de salarisadministratie met de personeelsplanner van Eijsink. Snel en tegen lage eenmalige kosten richten wij de koppeling voor u in. Vervolgens heeft u een automatische koppeling die 2 kanten uit gaat. U hoeft nog maar op 1 plek de gegevens van een nieuwe medewerker in te vullen. Uren en andere variabelen worden met 1 druk op de knop gekoppeld aan de salarisadministratie.

Meer informatie over de Booq Personeelsplanner van Eijsink kunt u vinden op de site van Eijsink. Er is ook een overzichtelijke brochure over de werking van de personeelsplanner van Eijsink.

In het blog van Nmbrs, leest u meer over de koppeling met de salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

Load More

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.