Koppeling Eijsink

koppel Eijsink met uw salarisadministratie

Koppel je urenregistratie in Eijsink aan uw salarisadministratie en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen je graag met de koppeling met onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

 

Wie is Eijsink?

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren: dat regelt Eijsink van A tot Z. Zij willen ondernemen mooier maken, winstgevender en eenvoudiger. Zij zorgen voor dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer en je klanten en leveranciers. Het is hun missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing.

 

Eijsink is actief in de branches leisure, horeca, retail, catering, sport en zorg en ontwikkelt software waarmee ondernemen gemakkelijker gemaakt wordt. Denk aan kassasystemen, personeelsplanning, bar- en keukenmanagement, tafelreserveringen en bestelsites. Van horeca tot catering, van leisure tot zorg: elke ondernemer kan bij Eijsink aankloppen.

 

Hoe werkt de online personeelsplanner van Eijsink?

Voor een optimale digitale personeelsplanning, biedt Eijsink de Booq Personeelsplanner aan. Hiermee regelt je voortaan in no time de optimale planning, een foutloze urenregistratie en een snelle loonadministratie! Dankzij het gebruiksvriendelijke drag- & dropsysteem plaats je jouw medewerkers eenvoudig op de juiste plekken in het rooster op basis van hun beschikbaarheid, competenties, contracturen of budgetten op basis van omzetprognoses, weersverwachting en aankomende events. Open diensten deel je snel en eenvoudig via de app met je werknemers.

 

Het inzicht in de uren en kosten maken dat je eenvoudig strategisch plannen maakt en dus grip houdt op de kosten. Wanneer er iets verandert, pas je snel de planning hierop aan. Je zorgt ervoor dat de planning altijd bij de werkelijkheid past en beheerst je loonkosten.

 

Ook kun je gebruik maken van de mogelijkheid de aanwezigheid en de gewerkte uren van je werknemers te registreren. Met een volledig geïntegreerde kloksysteem klokken werknemers eenvoudig in en uit. De werktijden worden automatisch geregistreerd voor de urenregistratie. Eenvoudig, snel en tijdbesparend!

Voordelen van deze koppeling

Jouw volledige urenregistratie, inclusief de overuren en onregelmatige uren, wordt automatisch vanuit de Booq Personeelsplanner van Eijsink verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in jouw salarisadministratie. Minder werk en altijd accuraat!

De gegevens van je werknemers voer je slechts op één plaats in: onze salarissoftware. De koppeling verwerkt deze gegevens automatisch in de Booq Personeelsplanner van Eijsink. Dit bespaart je veel tijd en zorgt dat de gegevens in beide systemen altijd overeenkomen.

Met de software van Booq Personeelsplanner van Eijsink heb je snel inzicht in je budget, je loonkosten en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Omdat je kunt plannen op basis van budget en loonkosten, voorkom je verrassingen en tegenvallers!

Hoe werkt de koppeling tussen de Personeelsplanner van Eijsink en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Voorkom dubbele registratie door deze koppeling en geniet van de voordelen

 

De informatiestroom tussen de twee systemen werkt twee kanten op, waardoor de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is. Dit is hét grote voordeel van de  geautomatiseerde koppeling tussen de Booq Personeelsplanner van Eijsink en onze salarissoftware!

 

Gegevens van nieuwe werknemers en wijzigingen in deze gegevens worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt in de Personeelsplanner van Eijsink. Daarnaast worden alle gewerkte uren en dagen automatisch vanuit de Personeelsplanner in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in je salarisadministratie: volledig voor jou geautomatiseerd!

 

Nieuwe werknemers voer je dus slechts op één plaats in en de gegevens in de Personeelsplanner van Eijsink en de salarissoftware zijn altijd gelijk. Hierdoor kunnen er geen fouten of verschillen tussen de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens verwerk je in de salarissoftware en deze wordt automatisch aangepast in de Personeelsplanner van Eijsink. Denk aan gegevens zoals namen, adressen, woonplaats, contracten en salarisgegevens: alles wordt volledig automatisch uit de personeelsadministratie software gehaald en verwerkt in de Personeelsplanner van Eijsink.

 

Wanneer er een nieuwe dienst beschikbaar is,  ontvangen je werknemers meteen een notificatie, waardoor je personeelsplanning snel rond is. Ook het rooster of een wijziging hierin, ontvangen je werknemers direct door een melding vanuit de app. Werknemers kunnen zelf in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten met elkaar ruilen en hun verlof aanvragen. De gewerkte uren worden geregistreerd door het in- en uitklokken van de werknemers en zijn direct zichtbaar in de Personeelsplanner van Eijsink.

 

Aan het eind van een periode verzend je de gewerkte uren met één klik vanuit de Personeelsplanner van Eijsink naar de salarissoftware van Van Winssen Personeel en Salaris. Alle gewerkte uren, ziekte-uren, toeslaguren en verlofuren worden direct meegenomen. Wij verzorgen voor jou de salarisverwerking op basis van de door jou doorgestuurde uren en de salarisstroken staan weer voor je klaar. Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen de Personeelsplanner van Eijsink en Personeel en Salaris Online

 

Je ziet direct waar je kunt besparen op je loonkosten, omdat je grip hebt op je budget en de loonkosten. Je kunt vooraf inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Omdat dubbel of handmatig invoeren van gegevens van werknemers en gewerkte uren niet meer niet meer hoeft, bespaar je veel tijd! Jouw en onze administratie zijn altijd gelijk en actueel!

 

Omdat Van Winssen Personeel en Salaris veel ervaring heeft met de koppeling tussen de Booq Personeelsplanner van Eijsink en Personeel en Salaris Online (van Nmbrs), kunnen wij deze koppeling snel en relatief goedkoop voor je realiseren. Door de tijdsbesparing heb je deze investering zo terugverdiend. Voor de inrichting van de koppeling tussen Personeelsplanner van Eijsink en onze salarissoftware vragen wij een eenmalig bedrag. Van ons uit komen daar geen periodieke kosten bovenop.

 

Met het gebruik van de Booq Personeelsplanner van Eijsink en de koppeling met Personeel en Salaris Online, kun je tot wel 25% van je tijd op administratieve taken besparen!

De werknemersgegevens kunnen automatisch vanuit de salarisadministratie aan Booq Personeelsplanner van Eijsink worden gekoppeld. Denk aan de NAW gegevens, de contractgegevens en de salarisgegevens. Wijzigingen in deze werknemersgegevens, de contracten en de salarisgegevens worden automatisch bijgewerkt in de personeelsplanner van Eijsink. Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verzuimuren worden vanuit Booq Personeelsplanner met één druk op de knop verstuurd naar de salarisadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. Als ervaren partner van Eijsink kan Van Winssen Personeel en Salaris dat vlot realiseren. Vraag hier een offerte op.

Jazeker! Van Winssen Personeel en Salaris heeft veel ervaring met het koppelen van de salarisadministratie met de personeelsplanner van Eijsink. Snel en tegen lage eenmalige kosten richten we bij Van Winssen Personeel en Salaris de koppeling met de Booq Personeelsplanner van Eijsink voor jou in. Vervolgens heb je een automatische koppeling die twee kanten uit gaat. Je hoeft nog maar op één plek de gegevens van een nieuwe medewerker in te vullen. Uren en andere variabelen worden met één druk op de knop gekoppeld aan de salarisadministratie. Door te kiezen voor salarisadministratie uitbesteden heb je optimaal gemak voor een prima prijs. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Meer informatie over de Booq Personeelsplanner van Eijsink kun je vinden op de site van Eijsink. Er is ook een overzichtelijke brochure over de werking van de personeelsplanner van Eijsink.

Met de koppeling tussen Booq Personeelsplanner van Eijsink en de salarisadministratie hebben we veel ervaring bij Van Winssen Personeel en Salaris. Neem gerust contact op met Van Winssen Personeel en Salaris voor een vrijblijvende demonstratie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.