Koppeling eitje

koppel Eitje aan uw salarisadministratie

Een koppeling met het softwaresysteem Eitje neemt je veel werk uit handen, omdat je gebruik maakt van één systeem. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

De koppeling met Eitje kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. De koppeling met jouw softwaresysteem is vlot en tegen lage kosten te realiseren, dankzij onze ruime ervaring. Direct tijdwinst voor jou!

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

Voordelen van deze koppeling

Veilig en automatisch doorsturen van gegevens

Bespaart jou veel tijd

Voorkomt dubbele vastlegging

Beide systemen altijd accuraat, actueel en gelijk

Rechtstreekse verwerking in salarisadministratie

Geautomatiseerde informatiestroom

Omdat de informatiestroom tussen de twee systemen beide kanten op werkt, is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Dat is hét grote voordeel van de koppeling tussen Eitje en onze salarissoftware. De gegevens van medewerkers en wijzigingen in deze gegevens verwerkt Personeel en Salaris Online automatisch in jouw planningssysteem Eitje. Daarnaast wordt informatie zoals de gewerkte uren automatisch vanuit Eitje in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Dit wordt dus volledig geautomatiseerd voor je. Gemakkelijk en snel.

 

Eitje noemt zich het meest vooruitstrevende platform voor horecateams. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.