Koppeling eitje

koppel Eitje aan uw salarisadministratie

Koppel eitje met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gewerkte uren van uw werknemers niet handmatig hoeft in te voeren, maar met één klik verstuurd naar uw salarisverwerker. Door eitje te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook aan eitje.

 

Eitje noemt zich meest vooruitstrevende platform voor horecateams. 

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Eitje.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Eitje verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Eitje en onze salarisadministratiesoftware

Omdat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt, is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Dat is hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen Eitje en onze salarissoftware. De gegevens van nieuwe medewerkers en wijzigingen in de gegevens van medewerkers worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt in uw planningssysteem Eitje. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen automatisch vanuit Eitje in Personeel en Salaris Online geladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in uw salarisadministratie. Dit wordt voor u volledig geautomatiseerd!