Koppeling eveHRyday

Koppel eveHRyday met je salarisadministratie

Een koppeling met het softwaresysteem eveHRyday neemt je veel werk uit handen. Je maakt namelijk gebruik van één systeem. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

De informatiestroom tussen de twee systemen werkt twee kanten op. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. De gegevens van de medewerkers worden automatisch ingelezen in jouw HR softwarepakket eveHRyday en andersom.

 

Eenvoudig

De koppeling met eveHRyday kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. Wij hebben ruime ervaringen met de koppeling. De koppeling met jouw HR-systeem is vlot en tegen lage kosten te realiseren. Direct tijdwinst voor jou!

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

Voordelen van deze koppeling

Veilig en automatisch doorsturen van gegevens

Voorkomt dubbele vastlegging

Beide systemen altijd accuraat, actueel en gelijk

Rechtstreekse verwerking in salarisadministratie

Bespaart jou veel tijd

Geautomatiseerde informatiestroom

De koppeling tussen eveHRyday en Personeel en Salaris Online voorziet in een 2-weg synchronisatie. Eerst synchroniseert eveHRyday alle vaste gegevens. Indien je een mutatie doet in Personeel en Salaris Online zal deze ook in eveHRyday worden gesynchroniseerd. Je vindt alle wijzigingen terug in een mutatie verslag tijdens het muteren via eveHRyday.

 

Via eveHRyday kun je werknemers in en uit dienst melden. Ook kun je alle alle wijzigingen daartussen verwerken in het systeem. Denk hierbij aan een nieuwe leaseauto, contractverlenging en nog veel meer. Er is een mogelijkheid tot het aanleveren van (grote aantallen) variabele mutaties.

 

Kostenbeparing

Daarnaast is eveHRyday uitermate geschikt voor bedrijven die hun salarisadministratie met een externe salarisadministrateur in Visma Nmbrs verwerken. Ons softwarepakket Personeel en Salaris Online is daar een uitstekend voorbeeld voor. De software is geschikt voor alle bedrijfsgroottes. De afdeling die verantwoordelijk is voor het aanleveren van de mutaties, wordt ondersteunt in het mutatieproces. De software begeleidt hen hier namelijk in door middel van validaties op de input. Door de inzet van eveHRyday verhoog je de kwaliteit van jouw dienstverlening zonder de capaciteit van je team aan te passen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.