Koppeling eveHRyday

Koppel eveHRyday met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse HR-software. Zo ook met eveHRyday. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

eveHRyday is tevens uitermate geschikt voor bedrijven die hun salarisadministratie met een externe salarisadministrateur in Visma Nmbrs verwerken, zoals ons softwarepakket Personeel en Salaris Online. De software is geschikt voor alle bedrijfsgroottes. Uw afdeling die verantwoordelijk is voor het aanleveren van de mutaties aan de salarisadministratie wordt ondersteunt in het mutatieproces doordat de software hen hierin begeleidt door middel van onder andere validaties op de input. Door de inzet van eveHRyday verhoogt u de kwaliteit van uw dienstverlening zonder dat u de capaciteit van uw team hoeft aan te passen.

Voordelen van deze koppeling

De HR-gegevens worden automatisch vanuit eveHRyday verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen eveHRyday en onze salarissoftware

De koppeling tussen eveHRyday en Personeel en Salaris Online voorziet in een 2-weg synchronisatie. Wanneer u voor het eerst een bestaande werkgever uit Personeel en Salaris Online koppelt, zal eveHRyday alle vaste gegevens gaan synchroniseren. Indien u een mutatie doet in Personeel en Salaris Online zal deze ook in eveHRyday worden gesynchroniseerd. Wanneer u gaat muteren via eveHRyday, dan zult u ook alle wijzigingen terugvinden in een mutatie verslag.

Via eveHRyday kunt u werknemers in dienst melden, uit dienst melden en alle wijzigingen daartussen zoals bijvoorbeeld een nieuwe leaseauto, contractverlenging en nog veel meer. Ook is er een mogelijkheid tot het aanleveren van (grote aantallen) variabele mutaties.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.