Koppeling Exact

koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Exact biedt financiële oplossingen voor de automatisering van boekhouding, financiële processen, ERP, HRM en CRM. Daarnaast bieden ze specifieke branche oplossingen. Met de combinatie van Exact en onze Personeel en Salaris Online heb je grip op al je bedrijfsprocessen. En in combinatie met onze HR Extra ontgaat je niets meer.

 

De software van Exact

Exact biedt een tijdsbesparing door slimme automatisering. Van automatische herkenning en verwerking van je facturen tot een automatische koppeling met je bank. Ook koppelt Exact met tal van andere programma’s zoals kassasystemen, webshops, betaalmethodes en CRM. Allemaal online services waar bijna geen bedrijf meer zonder kan. 

 

Omdat alle financiële processen in één systeem zijn geïntegreerd heb je op elk moment de exacte informatie die je nodig hebt. Slimme software geeft je inzicht in de forecast van morgen. Je kunt tijdig anticiperen op risico’s en je houdt tijd over om de juiste strategische beslissingen te nemen. 

Exact geeft het gemak van één oplossing voor de boekhouding, riskmanagement, financiële projectadministratie, analyses en (e-)facturatie. Of je nu één administratie hebt of met complexe, Shared Service Centers werkt, lokaal of internationaal zaken doet; de financiële software van Exact ondersteunt je in het nemen van de juiste beslissingen. Dankzij automatische verwerking van inkoopfacturen, bankafschriften en door het makkelijk opstellen en verzenden van (elektronische) facturen zijn je cijfers altijd actueel.

 

Ben je internationaal actief of heb je plannen om uit te breiden buiten de eigen landsgrenzen; via eigen vestigingen, partners of leveranciers? Met Exact werk je vanuit één centraal systeem dat standaard wet- en regelgeving, talen en valuta in 40 landen ondersteunt.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Exact

Je administratie volledig onder controle met de combinatie van Exact en Personeel en Salaris Online. Meer heb je niet nodig.

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Je beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar jouw financiële administratie in Exact.

Voor welke branches is Exact geschikt?

Hoewel Exact in alle branches kan worden gebruikt, richten ze zich specifiek op de branches bouw, productie, zakelijke dienstverlening, non-profit zoals zorg, onderwijs en overheid, accountancy, detailhandel en groothandel en IT.

 

Hoe werkt de koppeling tussen Exact en de salarissoftware Personeel en Salaris Online? 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware Personeel en Salaris Online (Nmbrs) en het boekhoudprogramma Exact worden de loonkosten automatisch ingelezen in je financiële softwaresysteem. Om een voorbeeld te geven: enkele dagen na de salarisverwerking wordt automatisch een loonjournaalpost geboekt in jouw boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat je zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een overzicht.

We maken een SEPA-bestand van de betalingen aan je medewerkers en de Belastingdienst waarmee je de betaalopdrachten in één keer kunt betalen in jouw bankprogramma. Je kunt eenvoudig de gewenste betaaldatum aanpassen. Je hebt de keuze of je wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op je bankafschrift.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Exact en Personeel en Salaris Online

Door onze nauwe samenwerking met Exact én onze ruime ervaring in het werken met de koppeling, kunnen we de koppeling vlot goed inrichten, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren. Hierdoor bespaar je tijd wat jij weer in je bedrijf kunt steken. Je betaalt alleen een eenmalig bedrag voor het tot stand brengen van de koppeling; er zijn dus géén terugkerende maandelijkse kosten vanuit ons! 

 

 Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware Nmbrs  en Exact worden de loonkosten automatisch ingelezen in jouw financiële softwarepakket. Hierdoor heb je nauwkeurig inzicht in je loonkosten en kun je vlot afgewogen strategische keuzes maken.

Jazeker, Exact is 30 dagen gratis te proberen. Kijk op de site van Exact voor meer informatie. 

Jazeker, dat is mogelijk bij de koppeling met Exact en Personeel en Salaris Online.

Niets! Onze software stuurt de journaalpost direct door naar Exact zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.