Koppeling FlexPS van XPSLogic

koppel XPS aan uw salarisadministratie

Werkt u met FlexPS van XPSLogic en wilt u deze koppelen aan Personeel en Salaris Online? Dat kan gemakkelijk! Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij goed en snel een koppeling tot stand brengen zodat u verder kunt met ondernemen.

 

Wat is FlexPS?

FlexPS is de totaaloplossing voor de flex-branche! Van planning en urenregistratie tot poolmanagement, het opstellen van offertes en CRM. Alles binnen één systeem. Het enige dat nog mist is de koppeling met Personeel en Salaris Online en dan heeft u echt alles onder één dak. 

 

Hoe werkt de software van XPS?

XPS weet als geen ander hoe het is om een flexpool te managen. Voor elke branche-specifiek probleem hebben zij een degelijke oplossing. In het softwaresysteem FlexPS kunt u tot in detail uw pool managen. Vaardigheden, reviews of andere kenmerken van uw flexwerkers zijn elk moment toegankelijk. Elke medewerker heeft een eigen digitaal dossier met daarin officiële documenten als contracten en loonstroken maar ook andere bestanden. Zo kunt u onze vragenlijsten gebruiken om inzicht te krijgen over en van zowel inleners als flexkrachten. Deze zijn weer gemakkelijk te bewaren en in te zien in het dossier. 

De planningssoftware is volledig ingericht om voor die ene klus de juiste persoon te vinden. Het houdt rekening met de vele variabelen waar u mee om moet gaan. De verschillende filters zorgen dat u ten alle tijden het overzicht behoudt.

 

De definitieve urenregistratie biedt diverse mogelijkheden tot accorderen. De controle en goedkeuring van de uren kan worden neergelegd bij uzelf, bij de inlener, de flexkracht maar ook bij alle drie. Alles kan. Tijdens het accorderen worden ook automatisch de eventuele declaraties ingevoerd. Snel en makkelijk.

Het online contractbeheer zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in lopende contracten en afspraken met uw flexkrachten, in te huren zzp’ers en uw interne medewerkers.

 

Wat zeker nog benoemd moet worden is het gemak waarmee de app inzicht geeft in het uitgeleende Persoonlijke BeschermingsMiddelen. De PMB module houdt exact bij wie wat heeft geleend. Het is zelfs mogelijk om de in- en uitgifte te verwerken met behulp van een barcode scanner.

 

Uiteindelijk heeft XPS ook een module waar u uw offertes, facturatie en boekhouding in kunt regelen. 

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en FlexPS

Uw administratie volledig onder controle met de combinatie van FlexPS en Personeel en Salaris Online. Meer heeft u niet nodig.

Voer uw gegevens maar één keer in en de softwaresystemen wisselen deze uit. Nooit meer foute gegevens door dubbele invoer.

Omdat beide softwaresystemen in de cloud werken, heeft u altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen en cijfers. Zo voorkomt u financiële tegenvallers en verrassingen, waar u ook bent.

Voor wie is FlexPS en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

FlexPS van XPS Logic is specifiek voor de flexbranche. Of u nu een klein of groot uitzendbureau heeft, FlexPS is precies wat u nodig heeft.

 

Hoe werkt de koppeling tussen FlexPS en de salarissoftware Personeel en Salaris Online? 

Onze salarissoftware Personeel en Salaris Online is uitstekend te koppelen aan het softwaresysteem FlexPS. U stuurt aan het eind van de periode de gewerkte uren of verlofuren direct vanuit FlexPS met één druk op de knop naar Personeel en salaris Online (Nmbrs). Wij verwerken uw gegevens in de salarisadministratie en zetten alle salarisstroken in de app van XPS voor u klaar waar uw medewerkers ze ook zelf kunnen downloaden. Allemaal geautomatiseerd, altijd accuraat.  

 

De constante koppeling tussen XPS en onze salarissoftware is het grootste voordeel. Gegevens worden continu met elkaar uitgewisseld. Wanneer er in FlexPS een wijziging wordt doorgevoerd met betrekking tot een flexwerker of medewerker, wordt dit direct gecommuniceerd met Salaris en Personeel Online en aangepast. Zo hebben beide systemen altijd dezelfde gegevens. Nooit meer dubbele invoer, nooit meer menselijke fouten. Altijd de juiste gegevens!

Bespaar kosten met de koppeling tussen FlexPS en Personeel en Salaris Online

Wij kunnen de koppeling met FlexPS eenvoudig voor u realiseren. Dankzij onze ruime ervaring doen we dit goed en goedkoop. U betaalt maar een eenmalige bijdrage voor de koppeling. Er komen dus geen terugkerende kosten waar u niet op zit te wachten. 

Doordat u met de combinatie van FlexPS en ons softwaresysteem inzicht krijgt in uw personeelsinzet- en kosten, kunt u anticiperen op ontwikkelingen in uw klanten- en personeelsbestand. Omdat veel gegevens tussen de systemen worden uitgewisseld, hoeft u niet dubbel gegevens in te voeren en dat scheelt u niet alleen mogelijke fouten, maar ook tijd! Tijd die u weer in uw bedrijf kunt stoppen.

FlexPS is speciaal gemaakt voor de flex-branche. Zij weten als geen ander wat de uitdagingen zijn waar uitzendbureaus mee te maken krijgen. Met alle kennis van de branche is FlexPS ontwikkeld om een verschil te kunnen maken.

Ja zeker! Van Winssen Personeel en Salaris heeft veel ervaring met het koppelen van de salarisadministratie met FlexPS. Snel en tegen lage eenmalige kosten richten we bij Van Winssen Personeel en Salaris de koppeling met FlexPS voor jou in. Vervolgens heb je een automatische koppeling die twee kanten uit gaat. Je hoeft nog maar op één plek de gegevens van een nieuwe medewerker in te vullen. Uren en andere variabelen worden met één druk op de knop gekoppeld aan de salarisadministratie. Door te kiezen voor salarisadministratie uitbesteden heb je optimaal gemak voor een prima prijs. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Jazeker. FlexPS heeft een module waar je je offertes, facturatie en boekhouding in kunt regelen. Je hebt niet meer nodig dan FlexPS en onze Personeel en Salaris Online.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.