Koppeling KidsKonnect

Koppel KidsKonnect met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met KidsKonnect. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

KidsKonnect levert betrouwbare en geïntegreerde software voor de Kinderopvang. De software is compleet en modern. Alle bedrijfsprocessen worden optimaal geautomatiseerd. Het zorgt ervoor dat informatie duidelijk en overzichtelijk beschikbaar is. Altijd op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt wordt en het helpt fouten voorkomen, waardoor de organisatie zich totaal kan richten op de kerntaak: de opvang en ontwikkeling van het kind. Door hun brede ervaring kennen zij alle processen en communicatiestromen in de kinderopvang en weten zij wat er speelt. KidsKonnect is daarop ontwikkeld en helpt bij een goede bedrijfsvoering.

Voordelen van deze koppeling

De urenregistratie wordt automatisch vanuit KidsKonnect verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen KidsKonnect en onze salarissoftware

Alle relevante gegevens op het gebied van HRM- en Salarisverwerking worden gesynchroniseerd in de koppeling tussen KidsKonnect en Personeel en Salaris Online. Denk hierbij aan persoonsgegevens, contractgegevens en verzuim gegevens. De koppeling is een efficiënte tool die automatisch de medewerkergegevens tussen beide pakketten uitwisselt. Zo is het maar één keer nodig om de medewerker aan te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.