Koppeling KindPlanner

koppel KindPlanner aan uw salarisadministratie

Koppel KindPlanner met jouw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met KindPlanner. Hiermee bespaar je tijd en voorkom je onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Voordelen van deze koppeling

De urenregistratie wordt automatisch vanuit KindPlanner verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in jouw salarisadministratie. Dit bespaart je veel tijd.

Je voorkomt dubbele vastlegging.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen KindPlanner en onze salarisadministratiesoftware

De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld gewerkte uren, toeslagen, etc. wordt vanuit KindPlanner automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie.

 

Geen gedoe meer met Excel sheets of handmatige acties, maar een koppeling die automatisch gegevens verstuurt naar de salarisadministratie!