Koppeling KindPlanner

koppel KindPlanner aan uw salarisadministratie

Koppel KindPlanner met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met KindPlanner. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Voordelen van deze koppeling

De urenregistratie wordt automatisch vanuit KindPlanner verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen KindPlanner en onze salarisadministratiesoftware

De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld gewerkte uren, toeslagen, etc. wordt vanuit KindPlanner automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie.

 

Geen gedoe meer met Excel sheets of handmatige acties, maar een koppeling die automatisch gegevens verstuurt naar de salarisadministratie!