Koppeling Learned

Koppel Learned met uw salarisadministratie

Learned ontwikkelt HR software voor scale-ups en MKB om een continue gesprekscyclus te creëren van moderne ontwikkelgesprekken, frequente één op één gesprekken en doorlopende feedbackmomenten. Met de gespreksmodule voert elke manager eenvoudig een inhoudelijk ontwikkelgesprek. Ga in gesprek over werkgeluk, prestatie en ontwikkeling. Met de feedback- en doelenmodule geeft elke manager opvolging aan de ontwikkelgesprekken en creëer je een continue dialoog.

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met Learned. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Learned is bedoeld voor bedrijven met een grootte van 10 tot 500 medewerkers. Het platform is helemaal naar wens in te richten en daarom geschikt voor bijna alle branches. U ontwerpt namelijk zelf uw eigen ideale gesprekscyclus, voor bijvoorbeeld ieder team of afdeling. Of uw bedrijf zich nu bevindt in de zakelijke dienstverlening, retail, logistiek of maakindustrie.

Voordelen van deze koppeling

De HR-gegevens worden automatisch vanuit Learned verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Learned en onze salarissoftware

Het Learned-platform werkt ‘on-top-of’ Nmbrs, de basis van onze Personeel en Salaris Online software. Met de koppeling met Personeel en Salaris Online importeer u eenvoudig al uw medewerkers, teams en functies en worden deze automatisch up-to-date gehouden.

Met de koppeling hoeft u als bedrijf dus maar één administratie bij te houden. Dit bespaart tijd en draagt bij aan uw dataveiligheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.