Koppeling Microsoft Excel

Koppel Excel aan uw salarissoftware

Koppel Excel aan uw salarisadministratie

Onze hr software biedt u standaard vele dashboards, overzichten en hr rapportages onder andere op het gebied van loonkosten, uren & salaris, looncomponenten, reserveringen, contracten, verjaardagen, verlof en verzuim.

 

Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Microsoft Excel, waarin u naar eigen inzicht de opmaak en inhoud kunt aanpassen.

Voordelen van deze koppeling

Uw eigen HR rapportages en dashboards met 1 klik beschikbaar in Excel.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw eigen HR overzichten zijn direct in Excel te bewerken naar eigen wens.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Gemak en overzicht

Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse software. Zo ook met Microsoft Excel.

 

De koppeling tussen uw salarisadministratie en Excel maakt het voor u mogelijk alle denkbare cijfers en overzichten te verwerken in Excel. Hierbij hoeft u geen zaken handmatig over te nemen. Met 1 druk op de knop exporteert u alle HR overzichten en dashboards.

 

Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk!