Koppeling Onvia

Koppel Onvia met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met diverse verzuimregistratiesystemen, zoals Onvia. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Met de Onvia Verzuimapplicatie krijgt u real-time inzicht in de voortgang van de processen omtrent preventie, verzuim, gezondheid en re-integratie. Zo kunt u het ziekteverzuimproces managen en preventief handelen om de duurzame inzetbaarheid te verhogen. Een betrouwbaar systeem dat naar uw wens wordt ingericht, waarbij u overzicht heeft en tijd bespaart.

De Onvia Verzuimapplicatie richt zich op arbodiensten, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, werkgevers met een eigen regie, psychologen en keuringen, salarisverwerkers die de werkgever ondersteunen samen met de arbodienst, eigen risicodragers Ziektewet en WIA.

Voordelen van deze koppeling

De verzuimregistratie wordt automatisch vanuit Onvia verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Onvia en onze salarissoftware

Met de koppeling met ons salarisadministratiepakket Personeel en Salaris Online haalt Onvia alle bedrijfsgegevens inclusief werknemersgegevens en verzuimmeldingen op. Hiermee kunt u dossierinhoudelijk alles opbouwen!

Met deze koppeling heeft u de mogelijkheid om een medisch dossier op te bouwen inclusief communicatie met alle medische betrokkenen. Gebruik het verzuimdossier om Poortwachter optimaal te gebruiken met de ondersteuning van Onvia’s RIV-Checklist.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.