Koppeling PGGM

koppel pggm aan uw salarisadministratie

Koppel PGGM met uw salarisadministratie

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse softwarepakketten van pensioenuitvoerders. Zo ook met PGGM, de pensioenuitvoerder voor het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wij koppelen onze salarisadministratie software aan de administratiesoftware van uw pensioenuitvoerder in zorg en welzijn: PGGM. Op deze manier heeft u w pensioenuitvoerder altijd de beschikking over de meest actuele informatie omtrent uw personeel en de salarisadministratie. Hierdoor kan er direct de juiste factuur worden opgesteld en komt u niet aan het einde van het kalenderjaar voor verrassingen te staan.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers en de salarisadministratie hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in de administratiesoftware van PGGM.

De facturen van het pensioenfonds zijn gebaseerd op uw werkelijke cijfers en dus accuraat.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen PGGM en uw salarisadministratiesoftware

Van Winssen Personeel en Salaris is uw innovatieve partner op het gebied van salarisadministratie en bijbehorende software. Het is ons doel om uw salarisadministratie snel, eenvoudig en foutloos te doen. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

 

Dat doen we onder andere met de koppeling tussen de sofware van PGGM en uw salarisadministratie. Hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen PGGM en onze salarissoftware, is dat uw facturen gebaseerd zijn op de werkelijke cijfers uit de salarisadministratie. Door de koppeling worden de salarisgegevens automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt bij PGGM.  Dit wordt voor u volledig geautomatiseerd!

 

Koppeling met uw bank

Van de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in 1 keer kunt betalen in uw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kunt u eenvoudig aanpassen. U heeft de keuze of u wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op uw bankafschrift.