Koppeling PGGM

koppel pggm aan uw salarisadministratie

Koppel PGGM met jouw salarisadministratie

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse softwarepakketten van pensioenuitvoerders. Zo ook met PGGM, de pensioenuitvoerder voor het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wij koppelen onze salarisadministratie software aan de administratiesoftware van je pensioenuitvoerder in zorg en welzijn: PGGM. Op deze manier heeft je pensioenuitvoerder altijd de beschikking over de meest actuele informatie omtrent jouw personeel en de salarisadministratie. Hierdoor kan er direct de juiste factuur worden opgesteld en kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van het kalenderjaar.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers en de salarisadministratie hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in de administratiesoftware van PGGM.

De facturen van het pensioenfonds zijn gebaseerd op je werkelijke cijfers en dus accuraat.

Je voorkomt dubbele vastlegging.

Beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen PGGM en jouw salarisadministratiesoftware

Van Winssen Personeel en Salaris is je innovatieve partner op het gebied van salarisadministratie en bijbehorende software. Het is ons doel om jouw salarisadministratie snel, eenvoudig en foutloos te doen. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

 

Dat doen we onder andere met de koppeling tussen de sofware van PGGM en uw salarisadministratie. Hét grote voordeel van de automatische koppeling tussen PGGM en onze salarissoftware, is dat de facturen gebaseerd zijn op de werkelijke cijfers uit de salarisadministratie. Door de koppeling worden de salarisgegevens automatisch vanuit Personeel en Salaris Online verwerkt bij PGGM.  Dit wordt voor jou volledig geautomatiseerd!

 

Koppeling met je bank

Van de betalingen aan je medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee je de betaalopdrachten in 1 keer kunt betalen in je bankprogramma. De gewenste betaaldatum kun je eenvoudig aanpassen. Jij hebt de keuze of je wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op je bankafschrift.