Koppeling Quebble

Uw personeelsplanningspakket gekoppeld aan uw salarisadministratie software!

Koppel Quebble aan uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers slechts op één plaats hoeft in te voeren en dat uw softwaresystemen met elkaar communiceren. Door het personeelsplanningspakket Quebble te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Quebble.

 

Quebble is een personeelsplanningssyteem waarmee u uw personeel zo efficiënt mogelijk inzet met een zo laag mogelijke inspanning. Voor de medewerkers is via de app altijd realtime beschikbaar. Aan het einde van de dag leveren zij hun uren in, zodat ze na goedkeuring klaar staan voor de salarisverwerking.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Quebble.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Quebble verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging en uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.