Koppeling Ridder iQ

Een koppeling met diverse de ERP |BI software zoals Ridder iQ neemt je veel werk uit handen, omdat je gebruik maakt van één systeem. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

De koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online en Ridder iQ zorgt ervoor dat alle gemaakte uren automatisch geregistreerd worden in Ridder iQ. Personeel en Salaris Online zorgt voor de payrolling, waarbij de koppeling automatisch de uren van een door jou gekozen periode doorstuurt aan Ridder iQ. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze app. Neem bijvoorbeeld het registreren van verlofdagen. Deze worden doorgezet naar Ridder iQ en indien gewenst direct geblokkeerd in de agenda van de betreffende medewerker.

 

Gebruik onze payroll expertise en bespaar tijd op routineuze taken. Het overtypen van uren hoeft niet meer waarmee dubbelwerk verleden tijd is. Parttimers, 0-uren contract of fulltimers; via een flexibel in te richten systeem in Ridder iQ beslist u welke type uren door worden gezet naar ons. Dit kan per groep maar ook per individu.

Voordelen van deze koppeling

Veilig en automatisch doorsturen van gegevens

Bespaart jou veel tijd

Voorkomt dubbele vastlegging

Beide systemen altijd accuraat, actueel en gelijk

Overzicht en gemak

Eenvoud en winst

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

 

De koppeling met Ridder iQ kan gemakkelijk worden gelegd met de systemen van Van Winssen Personeel en Salaris. De koppeling is geschikt voor maakbedrijven in de machinebouw, verspaning, plaatwerk, constructie, service- en onderhoud en de projectmatige industrie. De software-koppeling is vlot en tegen lage kosten te realiseren, dankzij onze ruime ervaring. Direct tijdwinst voor jou!

 

Meer over Ridder iQ

 

Ridder iQ bundelt en stroomlijnt alle bedrijfsprocessen en -informatie over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering. Op deze manier krijg je inzicht in je gehele bedrijf, werk je efficiënt en behaal je elke dag het maximale resultaat.

 

Een gestroomlijnd proces garantie biedt voor kortere doorlooptijden en een betere concurrentiepositie. Precies daarbij kan Ridder iQ jou helpen groeien. Eenmalige invoer van data levert tijdbesparing en een lagere kans op fouten op. Dit heeft een positief effect op je kostprijs. Het inzicht in alle logistieke processen, gekoppeld aan een duidelijke en overzichtelijke planning, zorgt voor een hoge leverbetrouwbaarheid.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een koppeling met jouw software. Vraag gratis en vrijblijvend een demo of offerte op maat aan. Wil je meer weten of heb je vragen? We maken graag persoonlijk kennis met je.