Koppeling Ridder iQ

Koppel Ridder iQ met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse de ERP |BI software zoals Ridder iQ. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Ridder iQ bundelt en stroomlijnt alle bedrijfsprocessen en informatie over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering. Op deze manier krijgt u inzicht in uw gehele bedrijf, werkt u efficiënt en behaalt u elke dag het maximale resultaat.

Ridder iQ helpt maakbedrijven groeien, omdat een gestroomlijnd proces garantie biedt voor kortere doorlooptijden en een betere concurrentiepositie. Eenmalige invoer van data levert tijdbesparing en een lagere kans op fouten, wat een positief effect heeft op uw kostprijs. Het inzicht in alle logistieke processen, gekoppeld aan een heldere planning, zorgt voor een hoge leverbetrouwbaarheid.

Voordelen van deze koppeling

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Ridder iQ verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Ridder iQ en onze salarissoftware

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online en Ridder iQ worden alle gemaakte uren geregistreerd in Ridder iQ. Personeel en Salaris Online zorgt voor de payrolling waarbij Ridder iQ automatisch de uren van een gekozen periode doorstuurt naar ons. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze app van Personeel en Salaris Online om verlofdagen te registreren, deze worden doorgezet naar Ridder iQ en indien gewenst direct geblokkeerd in de agenda van de betreffende medewerker. De koppeling is geschikt voor maakbedrijven in de machinebouw, verspaning, plaatwerk, constructie, service- en onderhoud en de projectmatige industrie.

Gebruik onze payroll expertise waar het nodig is en bespaar tijd op routineuze taken. Het overtypen van uren hoeft niet meer waarmee dubbelwerk verleden tijd is. Parttimers, 0-uren contract of fulltimers; via een flexibel in te richten systeem in Ridder iQ beslist u welke type uren door worden gezet naar ons. En dat per medewerker.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.