Koppeling ROSA

Koppel ROSA met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met ROSA software: hèt pakket voor de Kinderopvang. ROSA biedt u vele mogelijkheden om uw complete administratie te automatiseren. Kindplanning, factureren en incasseren vormt de basis. Naar wens kunt u dit aanvullen met diverse modules zoals de personeels(HRM)module én moderne oudercommunicatie zoals een ouderlogin, een app voor ouders en een app voor Personeel.

 

De koppeling met Nmbrs voorziet in het koppelen van medewerkers en het exporteren van (plus)uren naar Nmbrs. Via het ROSA personeelsportaal kunnen loonstroken worden gedownload.

 

Bij aanvang worden gegevens tussen Nmbrs en ROSA gesynchroniseerd, zoals functies, afdelingen, kostenplaatsen en uiteraard de medewerkers. Vanaf dat moment kan ROSA leidend zijn. Nieuwe medewerkers kunnen in ROSA worden aangemaakt, waarna deze kan worden ovegenomen in Nmbrs, inclusief contractafspraken. Zo onderhoud u gegevens op één plek. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten.

Voordelen van deze koppeling

Gemakkelijk alle uren exporteren naar Nmbrs

Voer uw medewerkers in in ROSA en deze worden automatisch overgenomen in Nmbrs. Geen dubbel werk en geen kans op fouten.

Via het ROSA personeelsportaal kunnen loonstroken worden gedownload.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen ROSA en onze salarisadministratiesoftware

De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de diensten, verlof, verzuim, uren, toeslagen en declaraties wordt vanuit ROSA automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie.

 

Geen gedoe meer met Excel sheets of handmatige acties, maar een koppeling die automatisch gegevens verstuurt naar de salarisadministratie!