Koppeling R&R WFM

Koppel R&R met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gewerkte uren van uw werknemers niet handmatig hoeft in te voeren, maar met één klik verstuurd naar uw salarisverwerker. Door het plannings- en tijdsregistratiesysteem R&R te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met het tijdsregistratie systeem en planningssoftware van  R&R. R&R is een veel gebruikt personeelsplanningssysteem in retailondernemingen.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in R&R.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit R&R verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Onze koppeling met R&R: sneller werken

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen R&R en onze software, is dat de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is. De informatiestroom tussen de twee systemen werkt namelijk twee kanten op.

 

De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen wordt vanuit R&R automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online direct verwerkt in R&R.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.