Koppeling Silverfin

Koppel Silverfin met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met diverse dashboardsystemen, zoals Silverfin. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Silverfin biedt een centrale datahub voor een genormaliseerde en gestandaardiseerde omgeving waarin alle werkzaamheden voor post accounting plaats kunnen vinden. Dit betekent dat accountants niet meer hoeven samen te stellen in één oplossing, tussentijdse rapportage in andere oplossing en de jaarrekening weer in een andere oplossing. Uiteraard loopt alle communicatie over een dossier via het Silverfin platform. Dit betekent dat de e-mail niet meer ingezet hoeft te worden voor het dossier, alle informatie bij elkaar in één omgeving.

Geautomatiseerde informatiestroom

Silverfin connecteert met onze software Personeel en Salaris Online waarbij we alle runoutput ophalen. Daarnaast biedt Silverfin ook de mogelijkheid om de gegevens van lease auto’s op te halen.

Voordelen van deze koppeling

De administratie wordt automatisch vanuit Silverfin verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.