Koppeling Staff

Werkt u met Staff en wilt u deze koppelen aan Personeel en Salaris Online? Dat kan gemakkelijk! Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij goed en snel een koppeling tot stand brengen, zodat u verder kunt met ondernemen.

 

Wat is Staff?

Met Staff heeft u toegang tot vele apps die het ondernemen voor u gemakkelijker maken. Elke app wordt speciaal voor u ingericht en per app zijn er weer uitbreidingen en extensies beschikbaar. Staff doet er alles aan om het perfecte pakket voor u samen te stellen. 

 

Hoe werkt de software van Staff?

Uw complete administratie op orde

Met Staff heeft u toegang tot tal van apps die het ondernemen voor u gemakkelijker maken. Met de personeels-app kunt u eenvoudig overzicht houden op uw personeel. Persoonlijke gegevens kunt u gemakkelijk beheren; zowel het bijhouden van de basis naw-gegevens maar ook het type dienstverband of het toekennen van toeslagen. 

 

Het roosteren van personeel en diensten is heel gemakkelijk met de plannings-app en de taken-app van Staff. U maakt eenvoudig voor meerdere locaties het perfecte rooster en zet taken klaar voor specifieke medewerkers of teams. Staff helpt u om altijd de juiste bezetting te hebben en geeft u een overzicht van de in te zetten uren per locatie, dag of medewerker. Werkt u met flexwerkers of uitzendkrachten? Deze kunt u buiten uw vaste personeel om registreren, zodat u ten alle tijden inzicht heeft in hoeveel externen er zijn ingeroosterd. Het intuïtieve roosterprogramma kan ook helpen op drukke momenten waarop de juiste mankracht wordt geadviseerd. In combinatie met de apps voor omzet en urenregistratie heeft u grip op uw cijfers. Met een enkele klik maakt u krachtige omzetrapportages en prognoses.

 

Heeft u een wat grotere locatie, of zelfs meerdere locaties? Dan is het nog noodzakelijker dat u digitaal grip heeft op de bedrijfsvoering. Met de prestatie-app en de rapporteren-app kunt u alle informatie genereren die u nodig heeft om uw koers te bepalen. Of u nu uitgebreide rapportages van de arbeidsproductiviteit per afdeling of regio wilt inzien of eenvoudig de kloktijden op de zaterdag of het ziekteverzuim in de zomervakantie; alles kan. Uiteraard kunt u ook wekelijkse of maandelijkse rapportages instellen. Nadat u uw wensen voor de rapportage eenmalig heeft samengesteld,  hoeft u niets meer te doen; Staff stuurt u wàt u wilt op het momènt dat u het wilt. En met de loketten-app zorgt u voor een uitstekende digitale werkomgeving waar voor zowel u als werkgever, als voor uw managers en voor uw medewerkers aparte loketten worden ingericht waar ze kunnen zien of bijhouden wat voor hen belangrijk is.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Staff

Uw administratie volledig onder controle met de combinatie van Staff en Personeel en Salaris Online. Meer heeft u niet nodig.

Voer uw gegevens maar één keer in en de softwaresystemen wisselen deze uit. Nooit meer foute gegevens door dubbele invoer.

Omdat beide softwaresystemen in de cloud werken, heeft u altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen en cijfers. Zo voorkomt u financiële tegenvallers en verrassingen, waar u ook bent.

Met Staff heeft u een sterke combinatie van planning, communicatie, HR, financiën en meer!

Hoe werkt de koppeling tussen Staff en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Staff gaat een stap verder dan andere softwareprogramma’s. Met het grote app-aanbod heeft u het grootste deel van uw administratie onder één dak. De enige koppeling die nog gemaakt moet worden, is die met een salarisadministratie-app. En dat is precies wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Met ons Personeel en Salaris Online softwaresysteem (Nmbrs) koppelen wij uw salarisadministratie met gemak aan uw Staff-apps en u heeft uw complete administratie op orde.

 

Voor wie is de koppeling geschikt?

Staff heeft voor verschillende branches een op maat gemaakt pakket, dat precies is ingericht naar de specifieke wensen en eisen van de branche. Voor de horeca- en hospitality branche zijn er de HorecaManager, Cateringmanager en de CoffeeshopManager. Voor de zorg is er de ZorginstellingManager en voor de recreatiebranche zijn er de TheaterManager en de RecreatieparkManager.

 

Niet branche-specifiek, maar ideaal voor iedereen, zijn de PersoneelsManager voor personeelsadministratie en Jittie, het slimme aanwezigheidsdashboard.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Staff en Personeel en Salaris Online

Administratieve rompslomp kost veel tijd. En tijd is geld. Bespaar dus geld door uw Staff-software te koppeling aan onze salarisadministratiesoftware. U hoeft nooit meer een dubbele administratie te voeren, want de twee systemen communiceren met elkaar. Voer in Personeel en Salaris Online de gegevens van uw medewerkers in en Staff neemt dit automatisch over. Omdat u de gegevens maar één keer hoeft in te voeren, zorgt u er ook voor dat typefouten en daardoor fouten worden voorkomen. U weet zeker dat uw medewerkers Jansen en Janssen niet meer de verkeerde uren op de loonstrook krijgen. 

Ga voor gemak en besparing en laat ons snel de koppeling tot stand brengen. Omdat wij veel ervaring hebben met het koppelen van de Staff software, doen wij dit snel en accuraat en blijven de kosten daarvan voor u laag. U ons betaalt niet meer dan een eenmalige, kleine bijdrage, zonder terugkerende kosten van onze kant.

De werknemersgegevens kunnen automatisch vanuit de salarisadministratie aan Staff worden gekoppeld. Denk aan de NAW gegevens, de contractgegevens en de salarisgegevens. Wijzigingen in deze werknemersgegevens, de contracten en de salarisgegevens worden automatisch bijgewerkt in de software van Staff. Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verzuimuren worden vanuit Staff met één druk op de knop verstuurd naar de salarisadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. Als ervaren partner van Staff kan Van Winssen Personeel en Salaris dat vlot realiseren. Vraag een offerte op.

Ja zeker! Van Winssen Personeel en Salaris heeft veel ervaring met het koppelen van de salarisadministratie met de Staff. Snel en tegen lage eenmalige kosten richten we bij Van Winssen Personeel en Salaris de koppeling met Staff voor je in. Vervolgens heb je een automatische koppeling die twee kanten uit gaat. Je hoeft nog maar op één plek de gegevens van een nieuwe medewerker in te vullen. Uren en andere variabelen worden met één druk op de knop gekoppeld aan de salarisadministratie. Door te kiezen voor het uitbesteden van je salarisadministratie aan van Winssen,  heb je optimaal gemak voor een prima prijs. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Jazeker. Staff heeft aparte toepassingen voor inkoop, facturatie, omzet en klantrelaties. Je hebt niet meer nodig dan Staff en onze Personeel en Salaris Online.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.