Koppeling Sympa

Koppel Sympa HR aan uw salarisadministratie

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse software. Zo ook met Sympa.

 

Sympa HR is een compleet HRM systeem voor de in-, door- en uitstroom van personeel. Van hire-to-retire volledig geautomatiseerd in workflows . Van vacature tot getuigschrift.

Door Sympa HR te koppelen aan uw salarissoftware, worden gegevens van werknemers en declaraties vanuit Sympa HR direct verwerkt in uw salarisadministratie. Dit betekent geen dubbele invoer en dus een flinke tijdsbesparing!

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in uw salarisadministratie.

Declaraties worden automatisch vanuit Sympa HR verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Onze koppeling met Sympa HR: sneller werken

Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse hr software. Zo ook met Sympa HR. Sympa HR is een veel gebruikt HR software systeem dat de operationele HR taken minimaliseert.

 

De koppeling tussen uw salarisadministratie en Sympa HR  past Van Winssen Personeel en Salaris al jaren toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Kortom: de koppeling werkt snel, simpel en tijdsbesparend!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.