Koppeling TactiPlan

Koppel TactiPlan aan uw salarisadministratie en bespaar veel tijd! Van Winssen Personeel en Salaris helpt u daar graag mee.

 

Wat is TactiPlan?

TactiPlan is een zeer overzichtelijk, eenvoudig en flexibel roosterprogramma voor de personeelsplanning in de zorg, kinderopvang en recreatie (zwembaden en sport). Online roosters maken, verlof behandelen en de gewerkte uren verwerken. Planning, verlof en urenregistratie zijn in één systeem gekoppeld. Aan het eind van de maand stuurt u de benodigde gegevens met één klik van uw muis direct door naar Personeel en Salaris Online (Nmbrs).

 

Hoe werkt de online personeelsplanning van TactiPlan in de praktijk?

Haal met TactiPlan direct managementinformatie uit het rooster!

In TactiPlan kunt u een basisrooster aanmaken welke met één druk op de knop geïmporteerd wordt naar de nieuwe week. Zo hoeft u alleen nog maar kleine aanpassingen te maken, dat scheelt veel tijd. Wanneer u het rooster tussentijds aanpast, krijgen de desbetreffende medewerkers automatisch een mailtje met de wijzigingen.

 

Tevens ziet u in het rooster meteen wie er ziek zijn en wie verlof hebben. Uw medewerkers kunnen in het systeem aangeven wanneer ze inzetbaar zijn en bij een ziekmelding geeft het systeem u meteen suggesties voor medewerkers die hen kunnen vervangen. Ook ziet u direct voor hoeveel uur er ingeroosterd is en of er ergens te weinig uren zijn.

 

Medewerkers kunnen online hun gewerkte uren opvoeren. Zit er een inconsequentie tussen de opgevoerde uren en de geplande uren? TactiPlan geeft u direct een waarschuwing en u kunt snel zelf de uren controleren en accorderen, of wijzigen. Ook toeslagen en plus- en minuren worden automatisch verwerkt.

 

Verlofaanvragen gaan makkelijk, snel en automatisch. Medewerkers zijn altijd op de hoogte van de status van het aangevraagde verlof. Ze zien meteen hoeveel uur het verlof kost en hoeveel uur ze nog beschikbaar hebben.

 

Ook kan met TactiPlan veel meer managementinformatie uit het rooster gehaald worden. Zo kan worden uitgediept hoeveel uur per week, per maand of per persoon er besteed is aan een specifieke taak. Allemaal gegevens die u handvatten geven om het werk te optimaliseren.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Tactiplan

De volledige urenregistratie, inclusief de overwerk- en onregelmatigheidstoeslagen, wordt met één druk op de knop vanuit TactiPlan verwerkt in Personeel en Salaris Online. Wij verwerken uw salaris altijd op basis van de juiste gegevens. Altijd accuraat!

U bespaart veel tijd omdat u de gegevens van werknemers slechts op één plaats hoeft te registreren. TactiPlan haalt deze gegevens automatisch uit onze salarissoftware.

Met de software van TactiPlan heeft u eenvoudig en snel inzicht in uw personele bezetting en uw loonkosten.

Hoe werkt de koppeling tussen TactiPlan en Personeel en Salaris Online?

Onze salarissoftware Personeel en Salaris Online is uitstekend te koppelen aan het planningssysteem van TactiPlan. Aan het eind van de periode stuurt u de gewerkte uren, verlofuren of overuren direct vanuit TactiPlan met één druk op de knop naar Personeel en Salaris Online (Nmbrs). Wij verwerken uw gegevens in de salarisadministratie en zetten alle salarisstroken voor u klaar. Allemaal geautomatiseerd, altijd accuraat.

 

Het grote voordeel is de constante koppeling tussen TactiPlan en onze salarissoftware. Gegevens worden onderling uitgewisseld. Wanneer er in TactiPlan een wijziging wordt doorgevoerd met betrekking tot een medewerker, wordt dit direct gecommuniceerd met Personeel en Salaris Online en aangepast. Zo hebben beide systemen altijd dezelfde gegevens. Nooit meer dubbele invoer, nooit meer menselijke fouten. Altijd de juiste gegevens!

Voor wie is de koppeling geschikt? 

TactiPlan wordt veel gebruikt in de kinderopvang, de zorg en in de recreatie (sport en zwembaden). Naast een uitstekende app voor de medewerkers kan er wat betreft de kinderopvang gekoppeld worden met de kindplanning waardoor de kind-leidster ratio zichtbaar wordt in het rooster. Hier kan de roosteraar op inspelen, waardoor de BKR direct wordt herberekend. Zo ziet de personeelsplanner direct of er een medewerker over staat op de groep. 

 

Bespaar kosten met de koppeling tussen TactiPlan en Personeel en Salaris Online

Wij kunnen de koppeling met TactiPlan eenvoudig voor u realiseren. Dankzij onze ruime ervaring doen we dit goed en goedkoop. U betaalt maar een eenmalige bijdrage voor de koppeling. Er komen dus geen terugkerende kosten bij vanuit ons waar u niet op zit te wachten. Voor de kosten vanuit TactiPlan geldt het volgende:  Bij een eenzijdige koppeling wordt de rapportage direct ingeladen bij de salarisadministratie. De kosten hiervan zijn 0.50 cent per medewerker per maand. Een tweezijdige koppeling houdt in dat ook de NAW-gegevens automatisch worden gesynchroniseerd. De kosten hiervan zijn 0.50 cent per medewerker per maand extra. De volledige koppeling komt hierbij uit op 1 euro per medewerker per maand. 

Doordat u met de combinatie van TactiPlan en ons softwaresysteem inzicht krijgt in uw personeelsinzet- en kosten, kunt u anticiperen op ontwikkelingen in uw klanten- en personeelsbestand. Omdat veel gegevens tussen de systemen worden uitgewisseld, hoeft u niet dubbel gegevens in te voeren en dat scheelt u niet alleen mogelijke fouten, maar ook tijd! Tijd die u weer in uw bedrijf kunt stoppen. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van TactiPlan.

Op basis van de geklokte uren worden de gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verlofuren met één druk op de knop verstuurd vanuit TactiPlan naar Personeel en Salaris Online.

De NAW gegevens van je medewerkers voer je in in de salarissoftware en ze worden automatisch verstuurd naar TactiPlan.  Latere wijzigingen in deze gegevens in de salarissoftware worden automatisch bijgewerkt in TactiPlan.

Jazeker. In TactiPlan wordt er rekening gehouden met jouw cao. Op basis hiervan worden feestdagen-, avond-/nacht-, overwerk- of onregelmatigheidstoeslagen automatisch berekend en meegenomen in de verwerking van de planning en de uren. Met één klik op de knop stuur je vervolgens alle juiste uren en toeslagen door naar Personeel en Salaris online.

 

TactiPlan wordt veel gebruikt in de kinderopvang, de zorg en in zwembaden. Per branche zijn er vele, gespecialiseerde mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld slaapdiensten in de zorg of drie-uursdiensten in de kinderopvang. Lees hier meer over de branches waarin TactiPlan actief is.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.