Koppeling TalentExcellence

Koppel TalentExcellence met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met de HR-software van TalentExcellence. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

TalentExcellence is een flexibele online applicatie voor performance management, talent management en onderlinge feedback. De software ondersteunt onder meer het stellen van doelen, het werken aan de realisatie ervan en het beoordelen van medewerkers, zowel op traditionele manieren als in een continue dialoog met de medewerker aan het stuur en focus op talenten en ontwikkeling. De applicatie biedt een groot aantal waardevolle functies om de ontwikkeling en prestaties van medewerkers te helpen vergroten, onder meer voor het geven en ontvangen van feedback, het maken van een goede inschatting van potentieel en het aanreiken van de meest geschikte volgende loopbaanstappen van medewerkers.

Het bestaande of gewenst beoordelingsbeleid en bestaande HR-materialen zoals functiebeschrijvingen, kernwaarden etc, kunnen naadloos in het systeem worden opgenomen of gekoppeld. De software staat bekend om z’n grote gebruiksvriendelijkheid en wordt naar tevredenheid gebruikt door honderdduizenden gebruikers, in grote en kleinere organisaties. Het systeem is beschikbaar in 12 talen en wordt wereldwijd gebruikt.

Voordelen van deze koppeling

De HR-gegevens worden automatisch vanuit TalentExcellence verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen TalentExcellence en onze salarissoftware

Voor het uitvoeren van de gesprekscyclus over prestaties en ontwikkeling maakt TalentExcellence gebruik van medewerkergegevens, functie en organisatiestructuur uit Personeel en Salaris Online (Nmbrs). Digitaal ondertekende gespreksdocumenten kunnen als dossieritems automatisch weer naar ons salarissysteem worden teruggevoerd.

De gegevens die uitgewisseld kunnen worden per medewerker zijn functie, afdeling, manager, dienstverband en adres. Maar er zijn ook zelf nog extra velden toe te voegen. Door gebruik te maken van de koppeling, worden basisgegevens vanuit Personeel en Salaris Online automatisch ingelezen in TalentExcellence. Hierdoor hoeft alle data maar op één plek te worden bijgehouden en worden wijzigingen (bijvoorbeeld met betrekking tot in- en uitdienst, functie, hiërarchie, etc.) automatisch doorgevoerd in TalentExcellence. Door het terugvoeren van afgeronde gespreksdocumenten blijft in Personeel en Salaris Online het complete dossier centraal op één plek aanwezig.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.