koppeling Twinfield

Twinfield koppeling met uw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris heeft een koppeling met Twinfield van Wolters Kluwer en uw salarisadministratie. Op deze manier zorgen we er, samen met u, voor dat uw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt in Twinfield.

 

 

Kiest u voor salarisadministratie uitbesteden dan is dat eenvoudig te koppelen met Twinfield.

 

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en Twinfield worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Zo wordt er bijvoorbeeld enkele dagen na de salarisverwerking automatisch een loonjournaalpost geboekt in uw boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat u zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Twinfield.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar uw financiële administratie in Twinfield.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen onze salarissoftware en Twinfield

Twinfield is een veelgebruikte software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door een nauwe samenwerking met Twinfield en onze ruime ervaring in het werken met de koppeling, hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware en Twinfield worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Hierdoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw loonkosten en kunt u vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

 

 

Koppeling met uw bank

Van de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in 1 keer kunt betalen in uw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kunt u eenvoudig aanpassen. U heeft de keuze of u wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op uw bankafschrift.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.