Koppeling Twinfield

Van Winssen Personeel en Salaris heeft een koppeling met Twinfield van Wolters Kluwer en uw salarisadministratie. Op deze manier zorgen we er, samen met u, voor dat uw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt in Twinfield.

Kiest u voor salarisadministratie uitbesteden dan is dat eenvoudig te koppelen met Twinfield.

 

Wat is Twinfield?

Twinfield is een uitgebreid en slim online boekhoudpakket met veel persoonlijke ondersteuning. Het bevat alle basisfunctionaliteiten die u kunt verwachten van een professioneel boekhoudpakket, zoals inkoop, verkoop, de automatische bankkoppeling en btw-aangifte. Daarnaast biedt Twinfield innovatieve functies, zoals de Vaste Activa module en Twinfield Analysis.

 

Hoe werkt het boekhoudprogramma van Twinfield?

Uw administratie op orde

Twinfield helpt om het dagelijks,(financiële) werk gemakkelijker te maken. Zo koppelt het op dit moment met vier grote banken, te weten Rabobank, ABN AMRO, ING en Knab. In de loop van 2022 komen daar nog zes banken bij: Regiobank, Bunq, van Lanschot, Triodos, SNS en ASN Bank. Met de bankkoppeling komen uw dagelijkse banktransacties automatisch in uw boekhouding terecht. De tijd van handmatig bankafschriften importeren behoort tot het verleden. 

 

U kunt geheel naar eigen inzicht uw financiële rapportages inrichten in het onderdeel Rapportages. Maak gebruik van de vele standaard rapportages zoals btw-aangifte status, crediteurenkaart, de grootboekkaart, winst en verlies en openstaande posten. Toch een rapportage zelf ontwerpen? dat kan. U stelt de structuur van een rapport slechts één keer in, waarna het rapport met één druk op de knop op elk gewenst moment in de betreffende administratie kan worden gegenereerd. U kunt voor verschillende afdelingen of medewerkers verschillende rapporten maken. Allemaal op maat. 

 

Meerdere dochterondernemingen? Boek gemakkelijk tussen meerdere entiteiten zoals onderlinge leveringen of gedeelde kosten. Omdat u niet tweezijdig hoeft te boeken, bespaart u veel tijd en sluiten de rekening-courant verhoudingen altijd op elkaar aan.

 

Wanneer u eenmalig investeert in de inrichting van btw-codes, maakt u daarna de btw-aangifte periodiek aan en verstuurd u deze met één druk op de knop. 

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Twinfield

Uw administratie volledig onder controle met de combinatie van Twinfield en Personeel en Salaris Online. Meer heeft u niet nodig.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar uw financiële administratie in Twinfield.

Voor wie is Twinfield en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

Twinfield Boekhouden is het ideale boekhoudpakket voor accountants, boekhouders en bedrijven en non-profit organisaties. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Twinfield richt zich op zowel kleine als grote organisaties, overal waar flexibel boekhouden gewenst is. Er zijn speciale koppelingen mogelijk voor bijvoorbeeld webshops zodat winkel en administratie probleemloos op elkaar aansluiten. Maar ook voor de agri-sector heeft Twinfield samen met Basecone speciale functies ontwikkeld om agrariërs nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Hoe werkt de koppeling tussen Twinfield en onze salarissoftware?

Door de koppeling tussen onze salarissoftware Personeel en Salaris Online (Nmbrs) en Twinfield worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Zo wordt er bijvoorbeeld enkele dagen na de salarisverwerking automatisch een loonjournaalpost geboekt in uw boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat u zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Van de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in één keer kunt betalen in uw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kunt u eenvoudig aanpassen. U kiest zelf of de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op uw bankafschrift.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Twinfield en Personeel en Salaris Online

Door een nauwe samenwerking met Twinfield en onze ruime ervaring in het werken met de koppeling, hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren. Hierdoor bespaart u tijd wat u weer in uw onderneming kunt steken. U betaalt ons alleen een eenmalig bedrag voor het tot stand brengen van de koppeling; er zijn dus géén terugkerende maandelijkse kosten! 

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware Nmbrs en Twinfield worden de loonkosten automatisch ingelezen in uw financiële softwarepakket. Hierdoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw loonkosten en kunt u vlot afgewogen strategische keuzes maken.

Jazeker, dat is mogelijk bij de koppeling tussen Twinfield en Personeel en Salaris Online.

Niets! Onze software stuurt de journaalpost direct door naar Twinfield zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Jazeker. De koppeling tussen Twinfield en Personeel en Salaris Online is goed en snel te maken. Hierdoor worden ook alle loonkosten direct in jouw administratie verwerkt. Omdat beide systemen met elkaar communiceren, zijn de gegevens altijd gelijk en up-to-date. 

Tag: twinfield
Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.