Koppeling Visma Visionplanner

Koppel Visma Visionplanner aan uw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris is uw innovatieve partner op het gebied van personeels- en salarisadministratie en de bijbehorende software. Het is ons doel om uw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en foutloos te verzorgen. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware koppelen we aan uw management dashboard. Op deze manier heeft u altijd inzage in de meest actuele informatie omtrent uw personeels- en salarisadministratie. Hierdoor kunt uw keuzes goed onderbouwen, nu en in de toekomst.

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse management dashboard en HR dashboard software. Zo ook met Visma Visionplanner.

Voordelen van deze koppeling

U beschikt in het Visionplanner altijd automatisch over de meest actuele informatie omtrent personeel en salaris

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen onze salarissoftware en Visionplanner

Door de koppeling tussen uw salarisadministratie en uw management dashboard, worden de gewenste HR-informatie en de bijbehorende kosten automatisch ingeladen in uw dashboard. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd werkt met de meest actuele personeels- en salarisgegevens.

 

Deze gegevens worden gebundeld met informatie uit uw andere softwaresystemen. Deze gebundelde informatie wordt vervolgens overzichtelijk weergeven op uw dashboard.

 

De koppeling met Visionplanner zorgt ervoor dat u zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt. De automatische koppeling bespaart u tijd en werkt erg plezierig.

 

Dubbele vastlegging voorkomen door onze koppelingen

Wij merken dat gegevens voor de salarisadministratie regelmatig op meerdere plaatsen geregistreerd worden: in de software voor salarisadministratie en in meerdere andere softwaresystemen. Dit is dankzij onze automatische koppelingen verleden tijd. Door middel van de koppelingen van Van Winssen wordt de informatie omtrent de salarisadministratie automatisch tussen de systemen uitgewisseld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.